Bocca to raczej z duchem czasu poszła więc raczej rozmawiała na jakimś komunikatorze dzięki videorozmową A gdzie miała wtedy paluszki to nie wiem już
Ja tez nie wiem gdzie je miała, ale przecież muszę pomóc koleżance w zakamuflowaniu się ![]()
Pozostańmy więc w błogim stanie niewiedzy
Mąż został w domu, a ja mojego faceta nie zdradzam. Nie miałam czasu i chęci na jakieś zabawy erotyczne ![]()
Kto zaznaczył robię to codziennie?
@GumowaKaczka
Parenascie lat temu to ja bym zaznaczyla
![]()
Wydaje mi się, że większość powinna zaznaczyć “kilka lat”, z racji tego, że była kiedyś dziećmi. Ok, małe dzieci się masturbują (nieświadomie), ale potem zwykle mają kilkuletnią przerwę i potem zaczynają znowu w okresie dojrzewania (już bardziej świadomie).
Aha. Już mialem dodać ten wyjątek w pytaniu, gdyby się jakiś mądry znalazł xd
Za późno, już zaznaczyłam ![]()
zaliczyłem większość (ile i które ciekawscy mogą sobie dopowiezieć)
Większość odpowiedzi?
Zgubiłam pamiętnik…
Skoro większość tych przerw erotycznych już pozaliczałeś, to… chyba tylko można Ci współczuć ubogiego życia erotycznego, ale nie martw się. Pewnie kiedyś “nadrobisz” ![]()
@elsie to Ty takie sprawy w pamiętniku opisywałaś? Skoro zgubiłaś, to pewnie ktoś znalazł. Ale sobie poczyta… ![]()
Może skorzysta? ![]()
Pan @birbant dostał jakiegoś bana na pisanie? Niby jest a nic nie pisze
pytam tylko z ciekawości co się dzieje…
Właśnie coś go nie widać a kiedyś był w co drugim pytaniu
A wchodząc na profil ju któryś raz w ostatnim tygodniu, jest napisane że ostatnio widziany teraz albo przed kilkoma minutami czy godzinami
Nie wierzę że ktoś robi to w jakikolwiek sposób codziennie… Ci co tak zaznaczają powinni zaznaczyć chyba chociaż “1 dzień”
Pewnie nie ma czasu i dlatego albo rzeczywiście dostał bana