Sseekkss

Bocca to raczej z duchem czasu poszła więc raczej rozmawiała na jakimś komunikatorze dzięki videorozmową A gdzie miała wtedy paluszki to nie wiem już

3 polubienia

Ja tez nie wiem gdzie je miała, ale przecież muszę pomóc koleżance w zakamuflowaniu się :wink:

2 polubienia

Pozostańmy więc w błogim stanie niewiedzy

2 polubienia

Mąż został w domu, a ja mojego faceta nie zdradzam. Nie miałam czasu i chęci na jakieś zabawy erotyczne :joy:

2 polubienia

Kto zaznaczył robię to codziennie?

1 polubienie

@GumowaKaczka
Parenascie lat temu to ja bym zaznaczyla
:stuck_out_tongue:

2 polubienia

Wydaje mi się, że większość powinna zaznaczyć “kilka lat”, z racji tego, że była kiedyś dziećmi. Ok, małe dzieci się masturbują (nieświadomie), ale potem zwykle mają kilkuletnią przerwę i potem zaczynają znowu w okresie dojrzewania (już bardziej świadomie).

2 polubienia

Aha. Już mialem dodać ten wyjątek w pytaniu, gdyby się jakiś mądry znalazł xd

2 polubienia

Za późno, już zaznaczyłam :wink:

1 polubienie

zaliczyłem większość (ile i które ciekawscy mogą sobie dopowiezieć)

Większość odpowiedzi?

Zgubiłam pamiętnik…

1 polubienie

Skoro większość tych przerw erotycznych już pozaliczałeś, to… chyba tylko można Ci współczuć ubogiego życia erotycznego, ale nie martw się. Pewnie kiedyś “nadrobisz” :wink:

:joy: @elsie to Ty takie sprawy w pamiętniku opisywałaś? Skoro zgubiłaś, to pewnie ktoś znalazł. Ale sobie poczyta… :joy:

1 polubienie

Może skorzysta? :innocent:

1 polubienie

Pan @birbant dostał jakiegoś bana na pisanie? Niby jest a nic nie pisze :rofl: pytam tylko z ciekawości co się dzieje…

1 polubienie

Właśnie coś go nie widać a kiedyś był w co drugim pytaniu

A wchodząc na profil ju któryś raz w ostatnim tygodniu, jest napisane że ostatnio widziany teraz albo przed kilkoma minutami czy godzinami

Nie wierzę że ktoś robi to w jakikolwiek sposób codziennie… Ci co tak zaznaczają powinni zaznaczyć chyba chociaż “1 dzień”

Pewnie nie ma czasu i dlatego albo rzeczywiście dostał bana

1 polubienie