Ja nawet tego ich filmu Mamma mia czy jakoś tak nie obejrzałem… Warto go obejrzeć?
Oglądałem, taki bardziej dla kobiet, ale niezwykle sympatyczny no i ta muzyka. Choćby dla tej muzyki warto ten film obejrzeć. Sam go widziałem pierwszy raz ze 3 lata temu w Niemczech, całkiem przypadkowo, będąc u znajomych. Warto obejrzeć, moim zdaniem.
Warto obejrzeć ABBA-The Movie,nakrecony jeszcze za życia zespolu.I z zespolem w roli głównej.Nie dlatego ze to coś ciekawego…[to bardzo słaby i nudny film].Ale dlatego ze to pół dokument nakrecony w czasie najwiekszych sukcesów.
Mamma Mia to juz żerowanie na dawnej popularności i odgrzewanie starych hitów w nowych wersjach i to bardzo musicalowych.Można sie z niego dowiedzieć że…Piers Brosnan ma niezły głos ale całość to zabawa w stylu"Twoja twarz brzmi znajomo"
Można obejrzeć.Lekkostrawne.
Nie wiem, nie widzialam.
Na musical Mamma Mia w Madrycie oferuja 30% zniżki, a i tak zdaje się chętnych za dużo nie ma. Sytuację ratują chyba tylko ceny w knajpach - teatr wychodzi taniej. Nie wiem czy jeszcze tak jest, ale kiedys drinki w czasie antraktu byly darmowe.
Co kto lubi. Fabuła skromna, ale sceneria i piosenki… Doskonała muzyka do tańca
30% powiadasz… zależy od kwoty wyjściowej, może bym się skusiła, gdybym tam mieszkała
24 - 82 euro w zaleznosci od dnia i miejsca.
ABBĘ lubię w każdym wydaniu!
Ja też, przypadkiem u Juli. Ponieważ nic o nim nie wiedziałam, stwierdziłam, że najlepiej wypada ABBA (ku uciesze Juli)
A ja jestem ciekawa, co by zrobiła ABBA z ta piosenką (jak dla mnie w sam raz mogłaby zostać przebojem, tylko trochę “urobić”)
Ta piosenka pasuje do mnie, jak ulał… Nikt mi nie zabierze tego, co przeżyłem, ani dobrego, ani złego…
A pani Irena to klasa sama w sobie.
Ja to bym ją na wersję reggae przerobił…
A jeszcze lepiej ten poniżej, który jest moim ulubionym utworem Ireny Santor
A ja bym w ogóle nie przerabiał tego, co pani Irena śpiewała.
I jak tej pory widzę, byłeś bardzo konsekwentny… Nie przerabiałeś
I nadal przerabiał nie będę…
Masz rację!
Nie mam najmniejszego kłopotu by wyobrazić sobie jakieś"All those Years Just gone"