Hackney diamonds…
Posluchałem…Parę razy podskoczyłem
ale …cieszę się że nie wydałem na nich tzw.full price.
Dobra płyta.
Ale to wszystko.
Pochwalę się, że dziś od córki dostałem 10 płyt z muzyką lat 50 i 60 z tuzami tamtych czasów. Będzie co słuchać w aucie, jak do Polski jechał będę i nie tylko. Zacznę od Brendy Lee.
Dzięki. Jej głos od kiedy go usłyszałem zawsze mnie urzekał i pociągał, i nic nie wskazuje na to, by to się zmieniło.
A tak w ogóle, to mam wielką słabość to tamtej muzycznej epoki. Nie od lat młodości mej, ale od czasu gdy przekroczyłem trzydziestkę.
Czas,prócz przelomu lat 60/70,najbardziej twórczy…
The Beatles zastapili chłopaków pod krawatami [Pat Boone] a potem już poszło lawinowo
Tak.
Złapałem mecz Polski z Dominikaną w siatkówkę i tam się przerzucam.
29:29…Oliwka,nie wybaczyłbym Ci tego…
Stysiak potworze!!!
Jesteeś JEDYNA!!!
Blok Jurczyk zakończyła seta. 33:31. Przejdźmy pod właściwe pytanie.
I ciekawi goście
Elton,Lady Gaga,Paul Mc Cartney I Stevie Wonder…Ale sa tez i starzy stonesi jak bill Wyman i Charlie Watts…
Kilka piosenek[ chyba 3] pochodzi z czasów przedpandemicznych…
ja tu niezły spam widzę - proszę kolegów😁.
W takim temacie też coś wypada dorzucić. Sa nadal dla mnie odkryciem i jeszcze nie wyczerpaną studnią.
Ich płyta? Można sie rozwodzić ze w tym wieku, że panowie grają lub że powinni dać se luz. Myslę ze płyta broni się sama.
Czy jest dobra, czy wybitna? Cóż, napisali tyle… Dzis są legendą -Żywą i nadal się bawią a nas przy tym
.
?
Gdzie widzisz ten sam?
Wiek Stonesow nigdy nie dotyczył…Zreszta trudno podać przykład renomowanego muzyka który wraz z wiekiem,mialby grać gorzej…
Może nagrywać gorsze płyty,moze mu głosu zabraknąć lub może nie komponować jak za najlepszych lat.Ale raczej nie zapomina jak się gra.
Koledze zdaje die chodzi, ze tu nie tylko o Rolling Stones mowa?