@collins02 Z drugiej strony ludzie w takich związkach niemalżeńskich mogą ze sobą żyć zgodnie latami, a nawet całe życie, co nie wszystkim małżeństwom się udaje…
W życiu na nic nie ma dożywotniej gwarancji, jedyna rzecz jakiej możemy być pewni to smierć . Co do pytania… Nie, nie boje się aczkolwiek nie byłbym z tego zadowolony. Znaleźć partnera z którym wytrzyma się przez większość swojego zycia nie jest łatwo, samo dopasowanie się może trwać bardzo długo bo życie codzienne to nie tylko radosne i szczęśliwe chwile ale także problemy czy odmienne opinie na różne tematy
Kolega zapomniał o podatkach.
To akurat można uniknąć nie pracując
Ale nie unikniesz, kupując.
Trzeba kraść a ja Cię złapią to pójdziesz do więzienia a tam już pieniądze płyną w druga stronę - od państwa do podatnika
No tak. Najkorzystniej wtedy dożywotkę załapać.
Sa takie strefy gdzie podatkow sie nie płaci.Sam nie płaciłem przez kilka lat bo firma byla zarejestrowana na Guernsey…
Kiedys bylo glosno o kanadyjskiej Manitobie gdzie…zlikwidowano podatek dochodowy.Jak to zwykle u nas,cos powiedziano ale rozwiniecia czy ciągu dalszego nie uświadczysz wiec raczej zweryfikowac to moze jedynie nasz szeryf.
Raczej się tego nie boje. Nie chciałabym oczywiście by taka sytuacja się zdarzyła, ale o tym nie myślę.