Sucharek na niedzielę 20 marca?

Jest niedziela, czas wypłaty kieszonkowego… Ojciec wyciąga portfel i mówi do syna:
-Możesz jak zwykle dostać 100… albo możesz dostać 1000 i lanie od matki, jeżeli powiesz jej, ze te czarne stringi, które znalazła w naszym samochodzie, należą do twojej dziewczyny.

8 polubień

Żona dokładnie sprawdza garnitur męża po powrocie z pracy. Nie znajduje ani jednego kobiecego włoska i mówi:

• No tak! Ty już nawet łysej babie nie przepuścisz!
7 polubień

Mąż wraca do domu po pracy i widzi żonę rozebraną w łóżku a z szafy na dole wystaje kawałek ubrania. “Dlaczego znów kochanie jest taki nieporządek i czemu znów cały dzień leżysz w łóżku. Źle się czujesz?..” Uchyla szafę a żona mówi “bo wiesz kochanie, ja nie mam co na siebie włożyć i nie wiedziałam w co się ubrać”.
“No jak to nie masz?” Mąż otwiera szafę i pokazuje “jedna sukienka, druga sukienka, 5 sukienek…dzień dobry, panie Kowalski…6płaszczyków”…

5 polubień

Rozmawiają dwie przyjaciółki;
– Ty wiesz kochanie, jak ja się pokłóciłam z mężem okropnie. I z tej złości Viagry mu do zupy nasypałam…
– I co? I co…?
– Żebyś wiedziała, jak latał za mną i gorąco przepraszał…

5 polubień

– Tato, tato, dlaczego nasze auto jest w basenie?
– Mama tam wjechała…,
– Ojej, jest ranna?
– Jeszcze nie, zamknęła się w łazience…

5 polubień

Szowinista…

4 polubienia

Facet skarży się przyjacielowi:
– Moja żona ciągle przeszukuje mi kieszenie w ubraniach.
– Moja też tak robiła, ale od pewnego czasu przestała.
– Dlaczego?
– Kiedyś schowałem do kieszeni wycinek z gazety o tym, jak mąż zamordował swoją żonę, bo przeszukiwała mu kieszenie.

6 polubień

Ale jak ujada to faktycznie można zabić. Przepraszam za ujada, ale samo się nasuwa.

Daje dziadek wnuczkowi 20 zł.Wnuczek bez słowa wkłada pieniądze do kieszeni a mama mu mówi:

• Co się mówi?
  • No synku,co się mówi???
  • Synku,no powiedz dziadziusiowi to samo co mamusia mówi tatusiowi jak tatuś daje pieniążki.
    Wnuczek spojrzał na dziadka i
  • Daj więcej to ci obciągnę!
2 polubienia