Sypialnia

Pojecia nie mam.Jest wygodny.
W domu jednak wlasnie sie konczy moja cierpliwosc wobec naszego kompletu.Meble dzisiaj trzeba chyba czesciej wymieniac niz raz na 10 lat…Wszystko sie rozłazi i musze to w pazdzierniku zalatwić.

1 polubienie

No dopracuj, bo później ciężka sprawa.
Ja mam szczególnie na to uważanie, bo uczulenie mam na roztocza, ale taki wystrój jest bardzo ładny i przytulną, ładną sypialnię można zrobić. :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Widze że sprawy łóżkowe są wam tak bliskie jak mojemu proboszczowi XD

4 polubienia

Zastanawiałem się nad materacem lateksowym, bo tak się fajnie ugina bez efektu sprężynowania, ale często jest tak, że jak człowieka coś oszołomi w sklepie, to potem na dłuższą metę się nie sprawdza. Zdecydowałem się więc na wyższy model sprężynowy w Ikei, ze sprężynami kieszeniowymi, czyli oddzielonymi, że każda pracuje indywidualnie, dzięki czemu gdy jedna osoba się kładzie, to druga nie powinna tego zbytnio odczuć. Jest gruby, chyba ze 30 cm i naprawdę super. Nie za miękki nie za twardy. Po roku użytkowania mogę tylko polecić. Do tego kupiłem dwie podstawy szerokości 80 cm każda i teraz mamy typowe łóżko „hotelowe", które jest tylko łóżkiem i niczym więcej. Gruby materac i te podstawy sprawiają, że jest wysoko. Gdy siądę na krawędzi łóżka, nogi ledwo dotykają podłogi.

2 polubienia

Na taką odpowiedź czekałam i bardzo dziękuję za radę :slightly_smiling_face:

1 polubienie

mniej więcej takie ło, w które wciśniety jest wodny materac o najwyższym stopniu redukcji przepływu wody.
jest zamiar zamiany materaca na żelowy, bo już dwukrotnie obudziłem sie w “basenie”, a zlokalizowanie dziurki wielkosci szpica szpilki na 4m2 nie należy do zadań łatwych.

1 polubienie

Robi wrażenie :slight_smile:

1 polubienie

nie sądzę. w dniu w którym zakupiłem te ło, opuściło mnie na chwilę poczucie estetyki, co zmusił mnie do postawiemia w sypialni łoża ze sztucznej skóry. ble.

1 polubienie

Wasze sypialnie chowają się przy mojej :grin:

4 polubienia

bywało, bywało a jakże

ino potem słoma z butów wyłaziła…:rofl:

2 polubienia

Śpię na boku. Materac polecam wygodny. :wink:

3 polubienia

Słoma z butów wyłazi i takim , którzy nigdy na wsi nie byli :wink:

2 polubienia