Szukam pracy

Ktoś, coś, hę? Nie mam prawa jazdy. Poważnie.

1 polubienie

Tez nie ma prawa jazdy. Trudno.

1 polubienie

Dydpozytor firmie transportowej, tam znajomosc jezykow obcyvh nie prawo.jazdy potrzebne.

to szukaj, tylko wiedz jakiej. Mi wyszlo, ze powinnam byc elektrykiem, jesli chodzi o typo osbowosci. Nawet sama to przeczuwalam, tylko nie mam uprawnien SEP ani zadnych tego typu :frowning:

1 polubienie

To JA jestem elektrykiem!! Ale nie chcę pracy za granicą. A tylko takie oferty dostaję, buuu… :sob:

1 polubienie

@rzymskiprofil Prawo jazdy mam raptem od roku. Staż pracy ponad 10 lat :upside_down_face:

1 polubienie

@rzymskiprofil Jest jakaś perspektywa żebyś zrobił prawo jazdy?

Praca jest dla biednych

2 polubienia

Nunu uprawnienia SEP to mały egzamin .

1 polubienie

StPr/25/05573 Specjalista ds. wsparcia technicznego prosze bardzo

1 polubienie

A pogoda jest dla bogaczy

2 polubienia

Niestety nie. Wada wzroku nie pozwala na przestrzenne, obuoczne widzenie (zła ocena odległości). :sob:

Jest wiecej powodow, dla ktorych aut nie powinno sie prowadzic. Przynajmniej w srodowisku nieprzyjaznym.
Ale wracajac do kwestiii pracy?
Probowalws na LinkedIn
To moze byc absurdem skrzyzowanym z małpim gajem. Tam sie kiedys dla draki zarejestrowalam jako staruszka, analfabetka, z wyzszym wyksztalceniem, ze stażem 40 lat w zawodzie.
Preferencje - klocki lego.
Hobby? Hodowla paproci na rowniku
Ofert dostlam od system duzo i jeszcze potem cos ram sie pojawilo. W kwestii tych paprotek.
Moze tam procedury poprawili? Ale ? I tak to dziala na zasadzie slow kluczy. Tyle, ze szybciej.
Technologia swoje robi.
Może znajdziesz w tym cyrku jakas nić?
To znaczy procesory przetwarzajace dane przestrzennie przyspieszaja, ale to ciagle maszynki

1 polubienie