Ktoś, coś, hę? Nie mam prawa jazdy. Poważnie.
Tez nie ma prawa jazdy. Trudno.
Dydpozytor firmie transportowej, tam znajomosc jezykow obcyvh nie prawo.jazdy potrzebne.
to szukaj, tylko wiedz jakiej. Mi wyszlo, ze powinnam byc elektrykiem, jesli chodzi o typo osbowosci. Nawet sama to przeczuwalam, tylko nie mam uprawnien SEP ani zadnych tego typu
To JA jestem elektrykiem!! Ale nie chcę pracy za granicą. A tylko takie oferty dostaję, buuu…
@rzymskiprofil Prawo jazdy mam raptem od roku. Staż pracy ponad 10 lat
@rzymskiprofil Jest jakaś perspektywa żebyś zrobił prawo jazdy?
Praca jest dla biednych
Nunu uprawnienia SEP to mały egzamin .
StPr/25/05573 Specjalista ds. wsparcia technicznego prosze bardzo
A pogoda jest dla bogaczy
Niestety nie. Wada wzroku nie pozwala na przestrzenne, obuoczne widzenie (zła ocena odległości).
Jest wiecej powodow, dla ktorych aut nie powinno sie prowadzic. Przynajmniej w srodowisku nieprzyjaznym.
Ale wracajac do kwestiii pracy?
Probowalws na LinkedIn
To moze byc absurdem skrzyzowanym z małpim gajem. Tam sie kiedys dla draki zarejestrowalam jako staruszka, analfabetka, z wyzszym wyksztalceniem, ze stażem 40 lat w zawodzie.
Preferencje - klocki lego.
Hobby? Hodowla paproci na rowniku
Ofert dostlam od system duzo i jeszcze potem cos ram sie pojawilo. W kwestii tych paprotek.
Moze tam procedury poprawili? Ale ? I tak to dziala na zasadzie slow kluczy. Tyle, ze szybciej.
Technologia swoje robi.
Może znajdziesz w tym cyrku jakas nić?
To znaczy procesory przetwarzajace dane przestrzennie przyspieszaja, ale to ciagle maszynki