Tablice rejestracyjne

Czy w Waszych krajach można mieć personalizowane tablice rejestracyjne? Jeżeli tak, jakie najśmieszniejsze widzieliście?
Ja widziałem Smart’a z tablicą “COLOSUS”
i Nissana Cube z tablicą “RUBIK” :rofl: :rofl: :rofl: (Cube to po angielsku kostka :wink: )

2 polubienia

tablice rejestracyjne zostaly w Hiszpanii zunifikowane po to, ze jak na madryckich blachach jezdzisz jakas gupa fanatykow klubu Barcelona nie zniszczyla Ci auta
czy mozna miec zindywiduazowane? wlasnosc prywatna centralnie sterowana, biore odpowiedzialność na siebie
mozna
ale zamiast uzerac sie z biurokracja? jest na to metoda
przyklej sobie na samochodzie napis - uwaga idioto tu sie nie wyprzedza

1 polubienie

U nas można.

image

2 polubienia

O, jeszcze widziałem “PIPA” :smiley:

1 polubienie

Rodacy są kreatywni. :wink:

1 polubienie

Widziałem tablice: P0BABCI, G0KITTY, ale najlepsza miał jeden motocyklista: W0LNOSC.
Tu uwaga - nie sa one tak do końca spersonalizowane, na początku musi być litera danego województwa i cyfra a potem 5 dowolnych znaków.

2 polubienia

W Holandii nie, W Polsce, tak.

2 polubienia

Moszna

1 polubienie

To chyba byli Portugalczycy, zdaje się, że takie imię jest albo coś… :wink:

1 polubienie

U nas jest pełna dowolność do 8 znaków. Jedną widziałem też fajną - laseczka w sportowym wozie i na rejestracji: “WAS HIS” . Chyba rozwódka :rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie

@Bingola, dlatego właśnie u nas jest to nazywane personalizacją tablic rejestracyjnych, a nie dowolnością.

1 polubienie

Przez pewien czas co dzień widywalam tablicę SAMKA. Potem wlascicielka zmienila pracę. Nie wiem czemu zawsze mnie bawilo. I jeszcze z imionami widywałam z imionami.

2 polubienia

To ja bym se dał SAT AN 666

1 polubienie

Z tego co wiem w Polsce teoretycznie mozna?

2 polubienia

W Ontario dałoby radę
SATAN666 (bez przerw, bo przerwa to znak tutaj też :wink:

2 polubienia