Gust są różne
i poprzeczne i podłużne…
Teraz ja Stoi szofer po drzewem i sika i w pewnym momencie mówi do małego: widzisz przyjacielu jak tobie się chce to ja zawsze stanę.
Stoi szofer twardo
Pod drzewem przy rowie
Chrzczone przezeń drzewo
Osiką się zowie
Zalezy od kraju. Pilot do TV osiagnal juz wiek emerytalny - pierwszy zaprezentowany w 1950 mial co prawda 5 m kabla, ale ten z 1956 juz dzialal na ultradzwieki (ciekawe jak reagowaly okoliczne psy i koty?) I pomimo rozmiarow sporego pustaka chyba na demografie nie wplynal?
Za to stal sie obok walka do ciasta symbolem wladzy domowej
Nie dam Ci rady.Stoję na dwóch łapach i ogonem merdam.
Hahaha.
Mój pierwszy tv z pilotem miał na imię Grunding. Pilot był na dźwięki właśnie… lekko trzeszczał jak się naciskało przycisk. Zabawnie bywało jak ktoś nożyczki upuścił i się kanał zmieniał
Żubr się popsuł w smaku @birbant.
Skoro o pilotach mowa …
Może to tylko sezonowo.Czy jakoś tak.
Nie mam pojęcia,ale różnica w smaku jest i to na niekorzyść.
Powaznie? To było moje ulubione piwo. Ostatni Żubra kupiłem w polskim sklepie i był dobry. Ale i Tyskie w Polsce ma jakiś inny smak, niż to co kupuję tutaj.
Cóż kolego cytując Pana Kleksa: bardzo trudno mi jest orzec czy to ptak czy nosorożec.
A tak w ogóle, to w Europie jest niewiele krajów, gdzie moczu nie oddawałem.
Znaczy sie oznaczyles bardzo duzy teren!
Teraz jest sterowanie głosem
No poważnie @birbant,tak się składa,że mam trochę piw przywiezionych z Polski,między innymi żubra. I tenźubr stoi sobie od końca sierpnia w domu,zresztą inne piwa też.
Za długo stoi to piwo.
Ono gdzie po drodze musiało się przegrzać. Jeżeli tak, to do wylania się nadaje.
Zawsze mozna zrobic pieczarki w ciescie piwnym. Od razu bys wylewal? @birbant?