Czy ktoś z Was zna program wyborczy Małgorzaty Kidawa - Błońskiej? Jeśli tak to dajcie linka. Szukałam, ale znalazłam same ogólniki. Coś mi się nie podoba, lub jest źle…
UWAGA! Proszę o poważne wypowiedzi i, możliwie, wolne od krytykanctwa programu (również innych kandydatów). Nie chodzi mi o “śmiech na sali” czy obrażanie kogokolwiek. Chodzi mi rzetelną informację.
W jakim celu potrzebny Ci jest program Pani Kidawy-Błońskiej? Przecież i tak ma już Twój głos. Jeżeli Ci się nie spodoba jej program, to zagłosujesz na Dudę, czy co?
Chodzi mi tylko o sam fakt, że jeżeli nawet jej program Ci nie będzie odpowiadał, lub nawet nie będzie miała ona żadnego programu, to i tak ma Twój głos, o ile nawet nie w pierwszej turze wyborów, to na 100% w drugiej.
Powodzenia.Prawa prezydenta sa diametralnie inne niz sejmu w naszym systemie.Moze sie on wypowiadac na temat swego ewntualnego poparcia.A to jest zawsze takie jak partia z ktorej pochodzi…
No wybacz ale dziwi mnie to ze jeszcze tego nie wiesz…
Chce Cię upewnić, że faktycznie znam niektóre Twoje myśli. Na podstawie Twych wcześniejszych wypowiedzi dość jednoznaczne są Twoje preferencje polityczne. Ponadto teraz przykładowo nie pytasz o dane do programów przynajmniej niektórych liczących się kandydatów na prezydenta RP, tylko zadajesz pytanie o konkretną osobą, co też jest bardzo istotną wskazówką. Więc nie gniewaj się proszę, że zwróciłem uwagę na dość oczywiste fakty.
Sprawdziłam program p. Kosiniaka - Kamysza. Uważam, że jest niezły. U p. Kidawy - Błońskiej są same ogólniki. Dlatego pytam. Prezydenckie dokonania p. Dudy są mi znane.