Taka prośba

Czy ktoś z Was zna program wyborczy Małgorzaty Kidawa - Błońskiej? Jeśli tak to dajcie linka. Szukałam, ale znalazłam same ogólniki. Coś mi się nie podoba, lub jest źle…

UWAGA! Proszę o poważne wypowiedzi i, możliwie, wolne od krytykanctwa programu (również innych kandydatów). Nie chodzi mi o “śmiech na sali” czy obrażanie kogokolwiek. Chodzi mi rzetelną informację.

2 polubienia

W przyszłym tygodniu ma być konwencja programowa.

1 polubienie

Aha, dziękuję!

W jakim celu potrzebny Ci jest program Pani Kidawy-Błońskiej? Przecież i tak ma już Twój głos. Jeżeli Ci się nie spodoba jej program, to zagłosujesz na Dudę, czy co? :grin:

Nie wiem czy ma. Pewnie wiesz lepiej… A na p. Dudę nie zagłosuję. A poza tym poprosiłam o coś…

Chodzi mi tylko o sam fakt, że jeżeli nawet jej program Ci nie będzie odpowiadał, lub nawet nie będzie miała ona żadnego programu, to i tak ma Twój głos, o ile nawet nie w pierwszej turze wyborów, to na 100% w drugiej.

2 polubienia

Jaki program???
To jest zabawa w prezydenture a nie wizja partii politycznej ktora kandyduje do sejmu…

1 polubienie

To Ty jasnowidz jaki czy co?

Spójrz na odpowiedź @Bingola. Właśnie czekam na coś konkretnego.

Powodzenia.Prawa prezydenta sa diametralnie inne niz sejmu w naszym systemie.Moze sie on wypowiadac na temat swego ewntualnego poparcia.A to jest zawsze takie jak partia z ktorej pochodzi…
No wybacz ale dziwi mnie to ze jeszcze tego nie wiesz…

2 polubienia

Nie jasnowidz. Realista.

1 polubienie

A mnie dziwi, że Ciebie dziwi.

Znasz moje myśli? Gratulacje.

@czarny_rycerz @collins02 Chyba wyraźnie napisałam,że oczekuję rzetelnej informacji. Za wyciąganie wniosków z tym nie związanych dziękuję.

Chce Cię upewnić, że faktycznie znam niektóre Twoje myśli. Na podstawie Twych wcześniejszych wypowiedzi dość jednoznaczne są Twoje preferencje polityczne. Ponadto teraz przykładowo nie pytasz o dane do programów przynajmniej niektórych liczących się kandydatów na prezydenta RP, tylko zadajesz pytanie o konkretną osobą, co też jest bardzo istotną wskazówką. Więc nie gniewaj się proszę, że zwróciłem uwagę na dość oczywiste fakty.

2 polubienia

Sprawdziłam program p. Kosiniaka - Kamysza. Uważam, że jest niezły. U p. Kidawy - Błońskiej są same ogólniki. Dlatego pytam. Prezydenckie dokonania p. Dudy są mi znane.

1 polubienie

Nie ma go na stronie PO/KO?
Jaki program może mieć prezydent? Wetowanie ustaw PiSu i odsyłanie wszystkiego do TK :grin:

Ale to nie to…

Programu ona nie ma jeszcze. Ma ogólne postulaty. Są na necie.

1 polubienie

Wiem, ale to za mało…