Taka sytuacja w Łodzi

Homoseksualizm, to ok 11% populacji na całym świecie. Ze tego pedofilami jest do 3%…

Ten kretyński plakat nie podaje liczby pedofilów wśród hetero. Nie pamiętam, na ile ich się szacuje, ale na pewno więcej niż 11%.

3 polubienia

Sekta popluczyn po Jedraszewskim sie uaktywnila?

3 polubienia

Dziś jędraszewski modlił się o tych którzy dokonali apostazji. Bo podobno ich szybko przybywa.

1 polubienie

To bedzie abepe mial zajecie na dlugie zimowe wieczory…
Ja poki co sie jeszcze nie wypisalam. Mozna nazwac to oportunizmem - jak mamusia uparla sie mnie ochrzcic to mialam mniej do powiedzenia niz zyd w obozie, a teraz skoro chce ksiedza na pogrzebie to nie bede sie z proboszczem uzerac z pozycji apostaty…
Jak to pisze Kohelet, wszystko ma czas swoj i miejsce swoje.
Biedak tylko nie przewidzial stanu niektorych szaf i damskich torebek…
A wracajac do plakatu?
Niestety pedofilia nie zalezy od ukierunkowania seksualnosci na plec a wiek ofiary.
Czesto sie to pokrywa, ale to juz niech sie kieckowi martwia. Bo tam najczesciej jest mlody chlopaczek w cenie.
Cywilni z reguly wola lolitki.
A skrajni niemowleta plci zenskiej.

1 polubienie

Nienormalne…

1 polubienie

Niestety podane przez Ciebie procentowe wartości również nie są prawdziwe. Niestety z obu stron mamy wojnę propagandową i wysyłanie w eter informacji wyssanych z palca.

Informacje czerpałem, kiedy jeszcze o żadnej ideologicznej wojnie mowy nie było i nie tylko z polskich źródeł. Kilka razy w czasie i z kilku niezależnych od siebie. Jednym ze źródeł jest podręcznik medycyny sądowej z 1980 roku.

3 polubienia

Nie znam tego podręcznika, więc nie mogę się odnieść do tego co piszesz. Jednak według wszelkich badań statystycznych prowadzonych obecnie, opartych na w miarę reprezentatywnej metodologii i szerszej grupie respondentów, tudzież zlecanych przez państwowe urzędy statystyczne, nawet w krajach do bólu zorientowanych na tolerancję względem mniejszości seksualnych, nie pojawiają się wskaźniki powyżej 11%, a wręcz wiele brakuje do tej wartości.
Ze swego doświadczenia mogę również powiedzieć, że pomimo iż staram się obracać w środowiskach, gdzie ludzie nie żywią do siebie niechęci ze względu na preferencje seksualne, to jednak poznałem zdecydowanie za mało osób homoseksualnych względem ogółu, by 11% mogło odzwierciedlać stan faktyczny.

Tak naprawde, to poza slynnymi “badaniami amerykanskich naukowcow” wiarygodnych badan nie ma. To co wychodzi na jaw to wierzcholek gory lodowej, mozna domniemywac, ze biseksualizm jest bardziej rozpowszechniony wsrod ludzi niz ktokolwiek chcialby przyznac.
W ogole niestety sprawdza sie regula, ze najwiecej mitow, zakazow, nakazow tworza ludzie, ktorzy ani mysla sie stosowac do wymyslonych przez siebie regul.
a jakby policzyc kraje, gdzie homoseksualizm jest przestepstwem karanym smiercia, a pedifilia w przypadku dzieci plci zenskiej zjawiskiem pożądanym ? :wink:

1 polubienie

Nie tylko ten podręcznik jest źródłem tej informacji, jak powyżej napisałem. Dane na pewno są szacunkowe i płynne, a obliczanie ich trwa już ok 150 lat, w czym ostatnie 100 lat daje miarodajność.
Przyjmuje się, że od czasów, do których sięga się wstecz historia, przeciętna liczba homoseksualistów obraca się w 11% ogółu populacji, z tym, że w różnych obszarach czasowych ulegała w obie strony sporym wahaniom procentowym. To samo też dotyczy różnych obszarów globu. Ale ogólna średnia daje nam te 11%.

Trudniej jest oszacować ilość pedofilów, bo wie się tylko o tych, którzy zostaną wykryci. Tzn, wiadomo, że ich jest o wiele więcej, tylko, dokładnie nie wiadomo, o ilu. Tu statystyki są bardziej domniemywane na zasadzie prawdopodobieństwa, niż w przypadków homoseksualistów.

Drugą, bardzo negatywną sprawą jest to, że pedofilia jest jednym z najbardziej “zamiatacych pod dywan” przestępstw. Czytałem sporo o liliowym temacie. Włos się jeży.
No i bardzo duża daje nam tu historia, jeśli o pedofilię chodzi. Pedofilami było dużo znanych, a nieraz wręcz pomnikowych postaci historycznych w dziejach świata. Niektóre kultury były wręcz pedofilne.

3 polubienia

Co do liczby osób homoseksualnych, w miarę aktualne badania statystyczne ni jak nie potwierdzają tych 11%. Chyba stanie na tym, że Ty mnie nie przekonasz, ani ja Ciebie. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Odnośnie pedofilii przyznaję Ci rację. Ciężko walczyć z tą zarazą, bo bardzo często jej macki oplatają bardzo wpływowe kręgi.

1 polubienie

Nie znam ostatnich badań statystycznych ilości procentowej homoseksualistów. Oparłem się na tych, które podałem. Pamiętam dane z trzech państw z przed 2010. Niemcy, Belgia i Holandia. Znałem też z Francji, ale nie pamiętam.

Z byciem homo to jak z covidem. Niektorzy przechodza bezobjawowo :wink:

Zgadza się. Dlatego dane w temacie są szacunkowe.

1 polubienie

Twój czy mój to jest szacunek, najważniejszy jest szacunek. :wink:

1 polubienie