Tematy mnożą się jak króliki

Ja kiedyś zgubiłem worek cementu. To była bardzo szybka utrata 15 kg. :grimacing:

2 polubienia

W taki sposób to ja codziennie trochę tracę jak wynoszę worek ze śmieciami :wink:
A króliczka nie jedz, bo on jest do kochania a nie do jedzenia. Też nie jadam. Nie dlatego, że przypomina kota. Dlatego, że przypomina króliczka.

3 polubienia

Hipokryzja. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Prosiaczków i kurczaczków już nie kochasz? Ze o barankach nie wspomnę … :confused:

2 polubienia

Tamtych zwierzątek nigdy nie miałam. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

W takim razie muchy, komary, roztocza i nasosznika trzęsia lubisz? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

Masz dzisiaj zły humor?
Coś się stało?
Pewnie pogoda, że tak ciągle siąpi. :wink:

1 polubienie

Humor mam dobry. Siedzę zamknięty w pomieszczeniu z dwoma innymi mężczyznami, do którego prawie nie wpada światło, wiec pogoda mi może nagwizdać. :joy: :joy:

1 polubienie

No ok. To miłego dnia :raised_hand_with_fingers_splayed:

1 polubienie

Wzajemnie. :vulcan_salute:

1 polubienie

Oj tak. Znajoma mieszkajaca w Szwecji przywiozła. Otwieraliśmy zima, na balkonie, a i tak sasiedzi podejrzewali nas o proby z nielegalną bronią gazową. :rofl: Kocia kupa przy tym to perfumy.

1 polubienie

Prosiaczek niesmaczny. Trzeba poczekac aż będzie świnią.

1 polubienie

Pytanie zainspirowane jednym z wpisów @Ajko

1 polubienie

W jakich sytuacjach tematy mnożą sie jak króliki?
W żadnych!
A juz tutaj wybitnie :innocent:
Do tematów trzeba rozmówców.Oraz ludzkiej ciekawości.Nie tylko tematu ale i drugiego człowieka.
Tak czy siak,ilość najczęściej nie ma nic wspólnego z jakością.

1 polubienie

Tak, też się z tym zgadzam, chociaż tematy najczęściej mnożą się w głowie. Tylko właśnie rozmówców najbardziej brakuje,

1 polubienie

W jednym sie zgadzam.
Czasem chce sie coś ubrać w słowa ale…nie wychodzi.
Tyle ze tutaj wiekszość nie zadaje sobie trudu wcale.
Spójrz na statystyki.Jest tam kategoria o ilosci zadawanych pytań.Nie twierdze ze każde to sztuka sama w sobie ale “0” lub"1",plus argumentacja ze nie odczuwam potrzeby lub nic mnie to nie obchodzi [oba cytaty z zeszlego roku] to traktowanie tego miejsca jak…wychodka.

1 polubienie

Cos kolego lewa noga ostatnio wstajesz :sunglasses::rofl:
Podobno wiosna idzie :eyes::tulip::rose::sun_behind_small_cloud:

Bzdura…I nie jest to odpowiedz na mój wpis.Zresztą sama sobie zobacz…

1 polubienie

Wszystko kiedys umiera…
Poza tym jak pokazuje doswiadczenie - nie tylko pytamy, ale wszystkie duze fora po osiegnieciu pewnej liczby uzytkownikow zaczynaja umierac.
FB, obecnie Meta stracilo w Europie ok. 30 tys. uzytkownikow. Niby przy tych milionach/miliardach niedużo, ale…
Nie liczac problemow na gieldzie.
NK sie zwinela w ubieglym roku.
Wiele for tematycznych z pierwszej dekady XXI wieku tez sie rozplynelo po serwerach, niewiele ocalalo, stajac sie czyms w rodzaju kawiarenki dla stalych bywalcow, gdzie ktos czasem dyzuruje i kurz ze szkla wytrze.

Co racja to racja.
Sam sie do takich zaliczam choć na swoją obrone mam fakt ze juz 5 razy chcialem zrezygnować…Admin odpowiedzial dopiero teraz…
Po prostu szalenie szkoda mi czasu który marnuję…Marnuje na niezrozumienie,na brak kontaktu a nawet złość…
Niestety jestem człek pubowy i dlugo nie wytrzymuję z zamkniętą gębą… :roll_eyes: