Tematy TABU?

Czy macie jakieś tematy, których unikacie jak ognia? Czy można z Wami rozmawiać o WSZYSTKIM? :upside_down_face:

2 polubienia

Ja nie mam (chyba…).

Mamy, ale nie powiem jakie. :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Nie z kazdym i nie o wszystkim

5 polubień

Nie mam takich tematów. Tylko czasami mi się nie chce, lub zwyczajnie ręce opadają.

2 polubienia

Tematów tabu nie mam, ale są takie, które wolę omijać lub podejmuję niechętnie.

3 polubienia

To zależy kiedy i przede wszystkim z kim.

2 polubienia

Polityka.

Mozna rozmawiac ze mna o wszystkim ale zalezy jak.I z kim.
Nie toleruje ludzi zlosliwych i uprzedzonych.Ludzi ktorzy mimo iz nie mają zadnej wiedzy,tkwia w uporze wlasnego widzimisie…
Najgorzej jednak znosze obecnosc poprawnosci politycznej…I tu chyba faktycznie,pojawiaja sie bariery nie do przeskoczenia.
Poza tym,z zasady nie dysktuje z komunistami oraz,jesli tacy by sie pojawili,hitlerowcami.Celowo nie pisze “faszystami” bo slowo to dzisiaj ma calkowicie inne znaczenie.
A nie lubie i unikam rozmow intymnych.Jak sama nazwa wskazuje,takimi powinny te tematy pozostac.Tym bardziej ze konczy sie to zazwyczaj rozporkowym"humorem" w wykonaniu erotomanow gawedziarzy :rage:

2 polubienia

Nie lubię gdy ktoś w rozmowie porusza sprawy intymne. Szczegóły pożycia w rozmowie ze mną nie są mile widziane(słuchane).

4 polubienia

Sprawy intymne same z siebie wymagają całkowitej dyskrecji. Jedną z naczelnych moich zasad życiowych jest nie mówienie nikomu tego, że miałem okoliczność jakąś panią.
Nikt ode nie się nie dowie, że taka okoliczność miała miejsce, która to pani . itd…

6 polubień

Rozmawiać można,ale niekoniecznie JA na jakiś temat się wypowiem.
I to chyba nie ze względu na TABU…

Mam jak każdy.

Ze mną można pogadać o wszystkim. Nie ma dla mnie tematów tabu choć przyznam się że nie lubię za dużo gadać o sobie w i internecie. Szanuję swoją prywatność.

1 polubienie