Ten Kurski to jednak potrafi gwiazdy na te swoje sylwestry zapraszac

Co roku inna megagwiazda. No ale tvp akurat kasy ma dosc XD :rofl:

https://chillinews.pl/2021/12/29/kurski-rozbil-bank-jason-derulo-megagwiazda-sylwestra-marzen-w-tvp2/?fbclid=IwAR1SUumvjr6bAb2aKFoC14wVP8SHAcNgmifSGioqs1zjxTLLho2mswh64cI

jak zaplaci (a nawet przeplaci), zreszta z pieniedzy podatnika to zawsze kogos chetnego znajdzie.
a na polskich portalach to oni wszyscy megagwiazdy, a konczy sie na przeboju jednego sezonu najczesciej.
jak dla mnie to kolejny malpiszon podskakujacy na scenie i spiewajacy glosikiem prawie kastrata. ale ja starej daty jestem…

2 polubienia

Pierwszy raz słyszę o tej negagwieździe.

4 polubienia

Nie sluchasz radia pewnie XD

Ostatnio mniej, ale, jak jeszcze pracowałem, to niemal non stop, w różnych krajach Europy.

2 polubienia

on zaimportowany z Haiti via USA.

Co to za gwiazda? Nie znam; może to pulsar?
Jeśli puszczą Wiśniewskiego, czy Zenka, to ja pasuję, mam trochę muzyki tanecznej. Posłucham, aczkolwiek z wielkim żalem, bo tańczyć nie mogę :frowning:

5 polubień

Ja kojarze kilka jego “hitow” z radia i YT.

1 polubienie

Jak jest zaproszony do Zakopanego na Sylwestra, to on nie megagwiazda, a nibygwiazda…

3 polubienia

Nie no bez przesady xd jak go wpiszesz w yt to ns pewno skojarzysz jego muzyke jezeli sluchasz radia z muzyka pop

1 polubienie

Już sprawdziłem i obiła mi się o uszy jego muzyka, ale wrażenia na mnie nie zrobiła.

2 polubienia

No ja jego fanem tez nie jestem :rofl:

1 polubienie

Nie znam tego murzyna.

1 polubienie

Nie klam. Ty musisz znac XD

1 polubienie

Nie przyzna się ta łachmyta… :crazy_face:

2 polubienia

Wyjdź

2 polubienia

Murzyna znac nie musisz, ale popatrz na jego baleciki towarzyszace :wink:

Dziwne.Murzyna zaprosił.Przecież jego kolor skóry nie za bardzo odpowiada ideologii rządzących…no i nie jest Polakiem z dziada pradziada oraz nie był wyklętm… :face_with_raised_eyebrow:

3 polubienia

ale jest z Haiti, wiec moze i troche polskiej krwi w nim jest?

1 polubienie

Może będą przed występem mu robić badania DNA aby określić pochodzenie.A jak wyjdzie,że jest spokrewniony z Putinem …albo co gorsza z Niemcami to nie wiadomo co będzie z gościem :joy:

1 polubienie