Co roku inna megagwiazda. No ale tvp akurat kasy ma dosc XD
jak zaplaci (a nawet przeplaci), zreszta z pieniedzy podatnika to zawsze kogos chetnego znajdzie.
a na polskich portalach to oni wszyscy megagwiazdy, a konczy sie na przeboju jednego sezonu najczesciej.
jak dla mnie to kolejny malpiszon podskakujacy na scenie i spiewajacy glosikiem prawie kastrata. ale ja starej daty jestem…
Pierwszy raz słyszę o tej negagwieździe.
Nie sluchasz radia pewnie XD
Ostatnio mniej, ale, jak jeszcze pracowałem, to niemal non stop, w różnych krajach Europy.
on zaimportowany z Haiti via USA.
Co to za gwiazda? Nie znam; może to pulsar?
Jeśli puszczą Wiśniewskiego, czy Zenka, to ja pasuję, mam trochę muzyki tanecznej. Posłucham, aczkolwiek z wielkim żalem, bo tańczyć nie mogę
Ja kojarze kilka jego “hitow” z radia i YT.
Jak jest zaproszony do Zakopanego na Sylwestra, to on nie megagwiazda, a nibygwiazda…
Nie no bez przesady xd jak go wpiszesz w yt to ns pewno skojarzysz jego muzyke jezeli sluchasz radia z muzyka pop
Już sprawdziłem i obiła mi się o uszy jego muzyka, ale wrażenia na mnie nie zrobiła.
No ja jego fanem tez nie jestem
Nie znam tego murzyna.
Nie klam. Ty musisz znac XD
Nie przyzna się ta łachmyta…
Wyjdź
Murzyna znac nie musisz, ale popatrz na jego baleciki towarzyszace
Dziwne.Murzyna zaprosił.Przecież jego kolor skóry nie za bardzo odpowiada ideologii rządzących…no i nie jest Polakiem z dziada pradziada oraz nie był wyklętm…
ale jest z Haiti, wiec moze i troche polskiej krwi w nim jest?
Może będą przed występem mu robić badania DNA aby określić pochodzenie.A jak wyjdzie,że jest spokrewniony z Putinem …albo co gorsza z Niemcami to nie wiadomo co będzie z gościem