Wymówka, że huragan i nie przylece to śmiech na sali😂 Wyobraźcie sobie, że tak Trump potraktowałby np Putina. To nigdy by się nie stało, ale Polacy wg Amerykanów to idioci, śmiecie i biedaki, więc po co się wysilać.
I tak nasz głupi naród lize asshola Amerykanom
ale wiceprezydenta przyslal…
no i to jest sukces…
Trump już dawno mówił - America first!
i nastepna kadencja… tez first
Polacy to marny elektorat.
Ale mamy Schadenfreude w stosunku do pisu!
Od początku tutaj też to pisałem, ale i tak jesteśmy wazniejsi niż Europa zachodnia a to że byłby w stanie zrobić coś takiego z wizytą w Rosji też jestem sobie jakoś w stanie wyobrazić… On lubi pokazywać że jest najważniejszy i może robić co chce
Dla Amerykanow wazni sa Amerykanie.
A co ma grać w golfa na Florydzie?
Putina też zbywa … Ale mimo wszystko Rosja jest ważniejszym partnerem dla niego do rozmów niż my
Chyba tylko Chin i Japonii nie odważyłby się tak zlekceważyć …
I Izraela
Nie zapominaj o towarzyszu Kimie…
Izraela to mógłby czasem. Wbrew pozorom Izrael nie jest aż tak istotny. Chociaż Amerykańskie władze dalej bardzo szanują Izrael.
Szczerze też sobie nie wyobrażam nie wiem czemu, aby potraktował tak Izrael chociaż interesy obu państw się rozchodzą.
Jakieś tam wpływy Żydzi mają, ale nie ma co przesadzać z tym
To Izrael nie jest najważniejszym sojusznikiem USA? Nawet polityk irański mówił że gdy usa zaatakuje Iran, to w pół godziny Izrael przestanie istnieć. Podobno to Izrael w ostatniej chwili powstrzymal USA przed “atakiem” na iran wtedy
Mają I to olbrzymie, od zięcia począwszy.
Szczerze w to wątpię. Tzn. może nawet i tak powiedział, ale politycy mówią bardzo dużo różnych głupot. Żadnemu nie można w 100% wierzyć …
Z drugiej strony możliwe, że jest to tylko jakaś plotka lub teoria spiskowa …
Gadanie głupot w takiej chwili? Akurat po Iranie najmniej bym się spodziewał że gadają głupoty i to jesCze w sytuacji gdyby USA ich zaatakowało… .
Teoria spiskowa jest to że to Izrael powstrzymal wtedy trumpa na 10minut przed atakiem… Ale raczej na pewno powodem nie było to co mówił trump że bal się o cywilów