Ja tak. I pomyśleć, że jeszcze w roku 2018 zima trwała chyba do kwietnia. Za-niedługo zima przejdzie do historii w naszym kraju?
Nie lubię zimy. Chyba, że w górach (jak byłam młoda to narty!).
Lubię zimę mroźną, jak jest chlapa już niekoniecznie.
Tęsknię za śniegiem z tego względu, że chciałabym pokazać go mojemu psu, który w styczniu skończył rok swojego życia i wszystko na to wskazuje, że ominie go ta przyjemność.
Wiem jak mój poprzedni pies lubił zabawy w śniegu.
Chlapa jest nie zniesienia!
Lubię zimę śnieżną, mroźną i słoneczną. Niestety, taka to już tylko w reklamach występuje
A wiesz, ja nawet pamiętam. Ale przy tym luty mróz!
Nie tesknie. Snieg najladniej wyglada na zdjeciach.
Zeby nie zareagowal jak noja kotka, jak pierwszy raz zobaczyla snieg na balkonie - przyjechalismy do Polski, zastartowala, bo biale i niczym swieze przescieradlo, po cwili wrocila z wrzaskiem, ze co to jest? W łapki zimno i mokro. Oszukanstwo jakies.
Mój poprzedni pies Nero jak zobaczył pierwszy raz śnieg to wskoczył w największą zaspę i tarzał się, a ja pękałam ze śmiechu. zastanawiam się jaka byłaby reakcja tego malucha, którego teraz mam i nie wiem, czy się doczekam.
Wodę lubi i żadna kałuża mu nie straszna, a śnieg nie wiem.
Nie tęsknię. Zima jest tam gdzie na nią czekali. W górach.
nie!
Rok temu o tej porze w Anglii,bylo kilkudniowe lato.I raczej za tym tesknie bo zima w tej czesci Europy nie istnieje.
Ja się już nazimowałem i naśnieżyłem, ale żal mi dzieciaków które nie zaznały przyjemności zabaw na śniegu.
Przed oczyma mam smutny widok jak moja wnuczka “szaleje” bawiąc się na 1,5 cm, ledwo widocznej białej warstewce która przyprószyła trawnik.
Kiedyś dzieci mogły jeździć na sankach!
Bez urazy ale kto chce śnieg niech wypiernicza w góry.
Ja Cię też zaraz wypierniczę tylko nie wiem gdzie.
Nam, tutaj, w mieście też się należy, byle w rozsądnych ilościach. Tyle lat współżyłem z tym zjawiskiem i było dobrze.
Wcale mi się nie uśmiecha taka perspektywa: wywalanie ciepłych kurtek z szafy aby zrobić miejsce na zimowe kostiumy bikini.
I jedzie później na podhale takie bydło na letnich oponach i korki robią XD cepry jedne…