Też jak ja, tak bardzo źle się czujecie, żyjąc wśród

nieharmonijnego, patologicznego, ludzkiego gatunku cywilizowanego?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Ja czuję się całkiem znośnie. Ty natomiast mocno przesadzasz z tym Twoim złym samopoczuciem.

2 polubienia

Np. idiotycznie, nieharmonijnie golę zarost na twarzy. Po co tak nieharmonijnie, idiotycznie postępuję? Może aby wydawać się młodszym, atrakcyjniejszym dla płci przeciwnej, abyśmy płodzili kolejne, nieharmonijne, patologiczne istoty ludzkie? Bezsens całkowity.

1 polubienie

Nie przesadzam. Dziś mam dzień porządkowania mojej kawalerki. Okropność.

Pffffff. Golenie twarzy to pikuś.
Chcesz się ze mną zamienić?

Żeby mieć okresy i burze hormonalne w menopauzie? Nie no, kobietą nie chciałbym być za nic. Proponowano mi to przed urodzeniem, ale nie zgodziłem się. Takim masochistą nie mogłem być.

1 polubienie

I więcej golenia…

Golenie ciała przez kobiety też jest bardzo nieharmonijne. Żadnej też nie goliłem.

1 polubienie

Pewnie ktoś Ci pomaga w utrzymywaniu porządku, bo mnie nikt, a w lenieniu się mam mistrzostwo świata. Tak mam od urodzenia, z małymi przerwami na życie małżeńsko-rodzinne.

1 polubienie

Randkę masz, że musisz sprzątać?

1 polubienie

Samotny czuje się wśród ludzi

Mam gościć małą ekipę hydrauliczną, przerabiającą instalację na nowszego typu.

No i nici z wsadów międzynożnych. :sweat_smile:

Wiem, że mam prawidłowo ułożony światopogląd, więc nie mogę dostosować się do nieharmonijnego, cywilizowanego gatunku ludzkiego.

One nie są mądrością.

1 polubienie

Oczywiście. One są czynnością.

Tylko wsrod ludzi czuje sie świetnie.
Owszem,czasem robie sobie dłuższe przerwy bo higiena tego wymaga.Ale gdy dluzej nie ma z kim sie tryknąć kuflem,gdy nie ma jakiejś muzy albo dziewczyny która Ci opowie o sobie i swoich problemach,zaczyna byc jak w sowieckich koszarach.Fuck it!!!

1 polubienie

Dziwne, jak byście nie lubili moich tekstów, choć może do najlżejszych nie należą, ale mądre są…

1 polubienie