a także motyli, owadów, potrafiących bez problemów przezwyciężać mięśniami ziemską siłę ciążenia, czego ludzie w ogóle nie potrafią?
Czy nie znajduję słów? Nad tym się nie zastanawiałem, ale stworzenia na tyle mnie zainspirowały, że zacząłem je fotografować. Nie liczyłem dokładnie, ale mam samych ptaków około 150 sfotografowanych … Dodam, że ptakami (i innymi stworzeniami) zajmuję się zupełnie amatorsko …
Tu kilka motyli, wiele z nich mam już w lepszej wersji … To stara fotka
Potrafisz je harmonik rozpoznać i nazwać?
A ja potrafię.
Pies,kot,zając,wilk,koala krowa koń kangur struś też nie potrafią latać… w ogóle
Nie mają takiej potrzeby, bo żyją tak harmonijnie w DSHN-ie, że bardziej już nie potrzebują. Część ptaków nawet zrezygnowała z latania gdzieś daleko, jak blisko mają atrakcyjne życie…
Ludzie też nie mają potrzeby latać nie mówiąc już o tym że nie mają możliwości fizycznych ku temu Poza tym to słyszałeś chyba o samolotach szybowcach paralotniach helikopterach i wiesz że ludzie nimi latają
Gdy byłeś dzieckiem, raczej chciałbyś dostać się na wysokie, ciekawe drzewo, ale umiejętności nie staje. A harmonijne małpy czy lemury, potrafią bez problemów. Wejdź na temat katastrof lotniczych, by zobaczyć, ile z nich spowodowały silniki nieharmonijnych samolotów… U harmonijnych stworzeń to się nie zdarza…
Nie wiem co do tego ma wchodzenie na drzewa temat jest o lataniu ludzie nie mogą latać bo nie mają możliwości w wbij sobie to do głowy nie mają takiej wagi,mają pęcherz nie mają dzioba itp. Tak jak wiele innych gatunków na świecie i to nie ma znaczenia bo ssaki nie latają i latać nie będą Ludzie mogą wchodzić na drzewa a np.krowa nie wejdzie na dzrzewo a jest harmonijna i co powiesz?
Wyłaczając nietoperze bo to jedyne ssaki co latają
Jest ogrom ludzi, co latali bez ludzkich wynalazków, nawet na Słońce (np Ilona Jail Kubacka), o. Pio, Stefan Osowiecki i miliony innych, i wróciwszy po lotach, opisali je. Ludzie mają ciała zbudowane z niewłaściwych pokarmów, dlatego nie potrafią latać w ciele.
Ja tu o zwierzakach tym czasem ty wyskakujesz tu z jakimiś tematami ezoterycznymi
Szkoda, ze nie robisz zdjec motyli nocnych w innych zakresach fal - podczerwieni czy nadfiolecie. Niedawno widziałam dokument o ćmach - bajeczne. Oko ludzkie jednak ma ograniczony zakres. Ale pomyslowosc w budowaniu narzędzi już nie
Jeszcze jakies wiewiórki czy cuś potrafi szybowac.
Koty pracuja nad teleportacja. Z kanapy do kuchni jak lodowke otwierasz.
No nie,
malp grawitacja nie dotyczy???
Kolega znowu wspomina miły pobyt w sanatorium…
Podziwiam. Człowiek nigdy nie dorówna tej harmonii
Małpy są harmonijne i ich jakaś tam grawitacja nie dotyczy bo grawitacje to wymyślili nieharmonijny wiadomonacyjny Newton co przejęli od niego inni bezmyślni naukowcy
Buahahahaha…!
Kto powiedział, że nie robię zdjęć nocnych motyli, kto?
Poniżej to zdjęcie wstęgówki karminówki, pięknego w locie motyla przypominającego kolorowego nietoperza. Niestety, gdy usiadł, jej kolory się ukryły.
To drugie zdjęcie jest nienaturalne, z netu. Osobnik w naturze tak skrzydeł nie rozpina gdy siedzi, tylko w locie …
Pierwsza fotka moja, druga z netu.
One tak kolory maja w pasmie widzialnym?