z którym polscy Kaczyńscy, Morawieccy, Niedzielscy, Szumowscy, Horbany, Sutkowscy, to antypolskie, zdradzieckie kanalie i debile?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
z którym polscy Kaczyńscy, Morawieccy, Niedzielscy, Szumowscy, Horbany, Sutkowscy, to antypolskie, zdradzieckie kanalie i debile?
0 głosujących
Mam jeszcze inne zdanie na ten temat - zarówno Łukaszenka, jak i pisowcy, których wymieniłeś, to takie same szuje i mikroby ludzkie!
Dla mnie Łukaszenka to prawdziwy mąż stanu i wielki patriota Białoruski. Nie dał się przekupić międzynarodowym szujom i ich setkom milionów euro, aby uznał za prawdziwą zmyśloną pandemię COVID-19.
Po co dodałeś “mam jeszcze inne zdanie…”…
Ciekawe co by odpowiedzieli tacy wiadomacyjni czy osoba wyżej gdyby mieli wybrać to czy to… Pewnie powiedzieliby że wola Łukaszenkę XD bo PiS nie przeszedł by przez gardło huehue takie pytania są dobre…
Spokojnie, skalą zlodziejstwa i zachlannosci Łukaszenka przerasta (nie tylko wzrostem, oficjalnie podaja 188 cm) wszystkich pisowcow razem wzietych.
Co do glupoty w kwestii podejscia do wirusa? Sa po jednych pieniadzach.
W szkołach ciężko o reżim i dystans. Młodzież i tak te maski spuszcza więc ja też bym sobie darował taki nakaz.
A skąd wiesz, że osoba wyżej jest wiadomonacyjna?
Nie wiem XD napisałem osoby wiadononacyjnej lub ta osoba wyżej xd
Przykro mi kolego ale…kliknalem niechcący i teraz sprawie Ci przykrość.
Otóż uważam ze to kacyk nic a nic nie rozniacy sie od tego drania który dzisiaj trzesie Uzbekistanem.
Ten sam poziom,ta sama zarozumiałość,te same kompleksy wobec Rosjii…Wreszcie autentyczna pogarda wobec wlasnego narodu.
Jakim bydlakiem trzeba byc by na wszystko reagować siłą?Jakim prostakiem,chamem,dresiarzem i koniec końców,tchórzem?
Gdyby to byla Afryka,pewnie bylby to cesarz Bokasa na bis.
Wolno nam mieć całkiem różne zdania w tej kwestii, i być przekonanym o prawidłowości swych racji.
Bezsprzecznie.
Ale…Taka moja ciekawość…Sam sobie przyznajesz “najlepszą odpowiedz”? ![]()
To był jakiś chochlik.
Ok. ![]()