Tolerowałem nazywanie koloru skóry odmiennie ale to?
Niedługo w szachach zmienią kolory. I w bilardzie. Rasizm, panie, rasizm…
Czarny rasizm jest bezwzgledny od ponad pol wieku.Wiekszosc pieknoduchow i nabzdyczonych idiotow ktorych jak wiemy i widzimy,zywiolem jest ulicabedzie teraz polowac na wszystko co jest biale.
Zaden czarny nie zrobi ci tyle krzywdy co taki popierdzielony polglowek.
Wylewanie dzieci z kąpielą, to nie jest dobra rzecz.
Słyszałem kilka razy ostatnio tego typu rzeczy ze słowem “czarny”… Ale biały? Xd
kupic zapas czarnej farby trzeba bedzie
Polska pozostaje ostatnim bastionem niepoprawności politycznej, jednolitej bieli, tradycji i religii.
I powinniśmy być z tego dumni
Z tolerancji i ciemnoty też?
Oprócz czarnych nie lubimy także Żydów, Romów, Niemców, muzułmanów, Rosjan i gejów.
Z nietolerancji? W każdym kraju są jakieś homofoby…
Kolor biały - zakazany, a czarnego wolno używać??? A co z żółtym, beżowym, czy czerwonym? Też na cenzurowanym? Tylko tęcza dozwolona, jako zestaw kolorów?
będzie afroamerykańska
A jeśli stosowana w Europie to afroeuropejska? Toż i fryzury afro nie wolno będzie sobie zrobić ![]()
Zimą lubię mieć włosy pofarbowane właśnie na czarno, to teraz będę szukała farb afropolskich? ![]()
czarny jest czarny
Otóż to; a biały jest biały! I tego się trzymajmy ![]()
dokładnie
z tego cowymieniles i czego nie lubie nie lubie to geje
zwykle bywaja ladni i nieuzyteczni w kwestiach formalnych ![]()
Ludzkość ma fale głupawek. Niedawno ktoś miał pomysł, żeby słowa zawierające jako część słowo “mężczyzna / źni” (man/men) też pozmieniać. Najbardziej mnie rozśmieszyła menopauza, którą proponowano zamienić na “time-out”
![]()