Tolerowałem nazywanie koloru skóry odmiennie ale to?
Niedługo w szachach zmienią kolory. I w bilardzie. Rasizm, panie, rasizm…
Czarny rasizm jest bezwzgledny od ponad pol wieku.Wiekszosc pieknoduchow i nabzdyczonych idiotow ktorych jak wiemy i widzimy,zywiolem jest ulicabedzie teraz polowac na wszystko co jest biale.
Zaden czarny nie zrobi ci tyle krzywdy co taki popierdzielony polglowek.
Wylewanie dzieci z kąpielą, to nie jest dobra rzecz.
zaczynam sie bac, ze i za białe petersburskie noce sie wezma
albo wrecz zakaz bedzie
ostatnia nadzieja w Putinie
Słyszałem kilka razy ostatnio tego typu rzeczy ze słowem “czarny”… Ale biały? Xd
kupic zapas czarnej farby trzeba bedzie
Polska pozostaje ostatnim bastionem niepoprawności politycznej, jednolitej bieli, tradycji i religii.
I powinniśmy być z tego dumni
Z tolerancji i ciemnoty też?
Oprócz czarnych nie lubimy także Żydów, Romów, Niemców, muzułmanów, Rosjan i gejów.
Z nietolerancji? W każdym kraju są jakieś homofoby…
Kolor biały - zakazany, a czarnego wolno używać??? A co z żółtym, beżowym, czy czerwonym? Też na cenzurowanym? Tylko tęcza dozwolona, jako zestaw kolorów?
będzie afroamerykańska
A jeśli stosowana w Europie to afroeuropejska? Toż i fryzury afro nie wolno będzie sobie zrobić
Zimą lubię mieć włosy pofarbowane właśnie na czarno, to teraz będę szukała farb afropolskich?
czarny jest czarny
Otóż to; a biały jest biały! I tego się trzymajmy
dokładnie
z tego cowymieniles i czego nie lubie nie lubie to geje
zwykle bywaja ladni i nieuzyteczni w kwestiach formalnych
Ludzkość ma fale głupawek. Niedawno ktoś miał pomysł, żeby słowa zawierające jako część słowo “mężczyzna / źni” (man/men) też pozmieniać. Najbardziej mnie rozśmieszyła menopauza, którą proponowano zamienić na “time-out”