dając innym wiele miłości i szczęścia, a nie jak wielka gwiazda hollywoodzka?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
dając innym wiele miłości i szczęścia, a nie jak wielka gwiazda hollywoodzka?
0 głosujących
Tak bywa u artystów. Mają przyjaciół dopóki jest popyt na ich osobę. Kończy sie hajs - kończy się sława - przyjaciele odchodzą.
Szukalam dlugo jej zdjec jakl byla starsza
Ciekawa bylam jak wtedy wygladala
Ale nic nie znalazlam
Nie zyla jak dziecko i nie wiem skad ta mysl…To postac tragiczna a splot nieszczesc wokół niej,budzi wrecz groze…
Wystapila w dwoch cudownych filmach jak Do widzenia,do jutra oraz Rozwodow nie bedzie…
A potem zycie wzielo gore nad kariera w ktorej zabraklo przy niej kogos silnego i wiedzacego jaka droga podazac…
W sumie,los wielu gwiazd nie tylko kina.Nawet swiatowe gwiazdy jak Romy Schneider na przyklad,nie zawsze wiedzialy co robic i nie zawsze wytrzymywaly takie cisnienie.
Elzbieta Dmoch [2+1],po smierci Janusza Kruka,znalazla sie w mniej wiecej,tym samym punkcie co Teresa T.
Tuszynska to dla mnie na zawsze juz,potencjalnie najwieksza gwiazda kina w Polsce.Szkoda ze nic z tego nie wyszło…
No to przeczytaj te opinie:
“Brakowało jej jednak… chęci. Podobno nie miała dość samozaparcia, by nauczyć się języków obcych. Nie chciała również rezygnować z imprezowego trybu życia. - Na niczym jej nie zależało naprawdę. Miała lekki stosunek do życia. Wszystko traktowała lekceważąco, niepoważnie wręcz. Pewnie trochę dlatego, że wewnątrz wciąż była niedojrzałym dzieckiem.”
A Ty przeczytaj moja odpowiedz.
Napisalem wyraznie ze brakowalo wokół niej kogoś kto by pomógł.Nie kazdy rodzi sie dojrzaly,nie kazdy znosi cisnienie,nie kazdy ma pojecie na temat swych mozliwosci…
Wg Największego Mistrza, “dopóki nie staniemy się jak dzieci, nie zasłużymy sobie na życie w lepszym, mądrzejszym świecie”
Tutaj masz dokument, żadnych zdjęć w starszym wieku nie znalazłam, zniknęła z ekranu.
Piszą, że była uzależniona od alkoholu może dlatego nie pozwalała robić sobie zdjęć.
Ciekawy dokument znalazłaś, @Bocca-Lupo. Dzięki.
To jest akurat we wszystkim co jest dostepne na jej temat.Smierc Adama Pawlikowskiego podzialala na nia w ten sposob…choc nie sadze aby to bylo tylko to.
Czas mija…Ucieka bezpowrotnie a ona wraz z jego uplywem,zapewne zdawala sobie sprawe z “ujemnego” bilansu.Zlekcewazyla swoja szanse,myslac ze zycie samo sie potoczy a byc moze myslac ze jest wystarczajaco piekna aby sobie poradzic bez wzgledu na okolicznosci…
Nie takie bledy sie popelnialo
Była autentyczną, wielką gwiazdą w dużym europejskim kraju, a pewnie w KDL-ach także. Czyli zrobiła wielką, nawet ogromną karierę filmową, przeżyła ogrom miłości, pewnie za dziesiątki normalnych, zapracowanych kobiet, matek, często żyjących z mężem alkoholikiem lub skazanym, z trudem wiążących koniec z końcem. A umrzeć przecież trzeba. Miała wspaniałe życie.