@Harmonik, naprawde większość podziela zdanie benaska. Popatrz na wyniki twoich sond jakie robisz - wyniiki sa dla ciebie masakryczne
Proponowałbym Jezusa w to nie mieszać. Jak ci brakuje argumentów, to poczekam aż zmądrzejesz …
a mnie brakuje na forum na ptrzykład Napoleona…
A mnie jakiegoś Marsjanina
Naprawdę wyobrażasz sobie, że ja cię traktuję jako kogoś mądrzejszego od harmonijnych robaków, @benasek?
Od kogoś potrzebującego pomocy psychiatrycznej nie oczekuję czegoś takiego …
Nie dostrzegasz, @Szczery_do_BULU, że jesteś dużo poniżej harmonijnych robaków?
Czy ktoś uciszy wreszcie tego trolla?
Nie możesz być pewny tego, jaki filmik wytworzy ci własny umysł tuż przed zawaleniem świata. Kto wie? może ostatnią migawką, kadrem będzie akurat pytamy ?
@benasek
Piekny i bardzo trafny cytat!!!
Glupota jest wrzeszcaca a glupcy ZAWSZE przekonani ze zawsze maja racje
Ktos tez powiedzial:
Prawdziwie wielcy ludzie sa skromni!
Einstein i inni naukowcy mieli zwyczaj uzywac zdan z takim poczatkiem jak:
Moim zdaniem…
Wedlug mnie…
Mysle ze…
etc
Najłatwiej, @ata-ata, jest dołączyć do szczekających w tłumie, ale przeciwstawić się szczekającej sforze, to trzeba mieć charakter.
@harmonik
To prawda. Dlaczego jednak nie zauwazasz ze ja i @Bingola cenimy cie za twoja milosc do przyrody za zdjecia a ja za badzo ciekawa i pozyteczna muzyke - a ty nas obrazasz
Wg mnie, to tylko ślepy by nie zauważył, że najpierw wy mnie gremialnie obrażacie, bo to najłatwiej przyłączyć się do większości i z tłumu ujadać i obszczekiwać. Ja preferuję inne podejście, czyli odgłupiać, przeciwstawiać się szujowatości, judzeniu.
@harmonik
Jezeli ktos sie z toba nie zgadza to nie jest obrazanie
Ja to rozumiem tak, że skoro w Polsce jest równość wobec prawa, czyli jeśli religie mają prawo głosić rzeczy niezgodne z nauką, to czemu nie zwykli ludzie?
Jeśli umiesz czytać, to przeczytaj obrażające mnie wpisy benaska w tym pytaniu, a ty go poparłaś. A on to stale czyni, choć nic mu nie zrobiłem, ani tobie.
A zakładasz, że nauka jest mądra i ma rację?
zmiana tytulu pytania i jego tresci w trakcie to zdaje sie Twoja specjalnosc? pytania nie usuwam, ale zamykam.