To myślicie, że ja tak w tekstyliach oddaję się lekturom?

Napiszę Ci w tajemnicy, że te jego teorie mają wszyscy w d…

1 polubienie

Ale to nie tajemnica. Ale za to jego biznesplany są już za to mega tajne.

2 polubienia

Martwię się o zdrowie wielu ludzi, ale tylko Ty się o to obrażasz …

4 polubienia

Jesteś większościowo normalny, uważający, że przyszłość potoczy się stabilnie, tak jak pragną normalni. Ale ślady wielkich zmian na naszej Planecie są wszędzie widoczne, czy normalnym to się podoba, czy nie, więc następnych zasadniczych zmian logicznie mądrze jest się spodziewać.

Z pewnością nie będe sie męczył z tzw.nowościami.Szkoda czasu.Jest tyle rzeczy nigdy nie odkrytych…

1 polubienie

Zgadza sie, ale dzis przy piatym westernie ogladanym w ciągu trzech dni spasowalam.

1 polubienie

No i wstawiłem.Teraz mozemy sie razem pośmiać :joy:

Ja prdl…co ja czytam…:woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

Zdziwiona?
Do tego własnie poziomu,dotarło to forum.

1 polubienie

Jestem prawie jedynym, który trzyma tu logiczny poziom harmonijny, dający logiczną perspektywę wygrania życia, a nie przegrania, jak to jest u nieharmonijnych.

Zbig…nie rozśmieszaj mi skarpetek…:woman_facepalming:t3:

Wiesz na czym polega szaleństwo?Na braku świadomości.
Zupelnie nie rozumiem,dlaczego Ty sie cieszysz wolnością…Widocznie Twoj narcyzm działa myląco…
Idz juz lepiej na porodówkę bo jeszcze Ci sie jakiś księzyc wymknie…

Wiesz na czym polega twoja większościowa normalność? - Na bezmyślności, na ciasnych horyzontach, choć narcystycznie wydaje ci się, że masz szerokie horyzonty.

@collins02 , @Vilemo , wiecie jak nazywa sie harmonijny Płaskoziemiec?
Płaziniec.

Mam nadzieje, ze apetytu przy obiedzie nie popsulam?

Co to jest?Fragment kupy do badania na jelito grube?
Ok. Chyba lepiej jak sie przejdę do pobliskiego sklepu w wiadomym celu.

Dla mnie to forum jest rozrywkowym eksperymentem socjologicznym. A jeśli ty masz o sobie takie mądre zdanie, to co robisz na takim mało poważnym forum?

To gatunek płazińców zwany przywra jelitowa, choć zeruje w przewodach i woreczku żółciowym. Przeżywa bez tlenu i jest pasozytem. Lekarstwo na to jest.
Zakazenie nastepuje za posrednictwem surowych ryb i owocow ( nie tylko morza). Surowa woda i niemyte owoce lub warzywa tez mogą zakazic.
My podobne (tlenodyszne) mielismy w liceum w pracowni biologicznej. Jako przyklad, że życie może istniec bez mózgu. :wink:

Juz 5 razy odmawiano mi mozliwosci wyprowadzenia sie z tego forum.Ostatnio nawet po raz pierwszy przy użyciu ludzkiej mowy…
Jestem za granicą.Nuda kiedyś,ok. 2010 roku,spowodowala ze zacząłem próbować i takich kontaktów.
I na ogół nie żałuję.Dzisiaj to siła rozpedu bo to forum w niczym nie przypomina mi starego.Głównie przez niemal calkowity brak ludzi których lubiłem.
Poza tym,uwielbiam pisać i potrzebuje pola do treningu.
Masz racje ze forum nie jest miejscem poważnym.Tym bardziej dla mnie bo ja,delikatnie mówiąc,nie cierpię tutejszego"humoru"
Pewnie tak zostanie choć rzut oka na statystyki,uwidoczni Ci ze nie bywam tu zbyt często.Mimo wszystko.

2 polubienia

Na bezrybiu i rak ryba.
A dzis jak masz ładną pogodę to mozesz sobie zawyć do pełni księżyca. Juz od dwoch dni pięknie swieci.

Wolimy nie myśleć o tym czy jesteś w ubraniu czy bez…

2 polubienia