Połączenie praktyki z teorią. Radzilabym rozwiazywac na większym ekranie.
Komplecik.
Połączenie praktyki z teorią. Radzilabym rozwiazywac na większym ekranie.
Komplecik.
Małe i niewyraźne obrazki.Poczekam na inny quiz
5/11
Jakieś niejednoznaczne te obrazki, no i gdybym skorzystał z rady autorki quizu to byłoby więcej, ale nie chciało mi się odpalać komputera.
Ja tylko quiz wygrzebałam.
A faktycznie trzeba wiekszego ekranu, bo istotne sa szczegóły.
Ach!!!
Na coś takiego czekałem od lat!
Malarstwo sakralne to mój żywioł.A ten quiz momentami dosyć trudny.
10/11.
Obrazu trzeciego po prostu nie znałem.W przypadku obrazu 8 pewności nieco brakowało ale udało sie.
Świetne!Poprosze o jeszcze
Ja mam słaby wzrok a jedynie raz,w zestawieniu trzech obrazów,miałem mały problem.
Natomiast w innym zestawieniu,brak nazwisk malarzy,może czasem stanowić problem.
Ale to nie moj quiz. Wygrzebany z netu. Choc pomysl uwazam za swietny do tego stopnia, ze moze i pokusze sie o ułożenie swojego?
Materii jest na co najmniej kilka
To jest studnia bez dna.Sam tego nie zrobie bo nie idzie mi wstawianie obrazków do quizu…Nie wiem co zle robiłem ale jakiś czas temu,mocno mnie to zniechęciło…
W każdym razie,taki temat można dluuuugo ciągnąć.
9/11
Faktycznie na małym ekraniku niektóre obrazy niewyraźne. (nie rozpoznałam manny i cos jeszcze)
To bylo sprytne.Maly obrazek a manna wyglądała [bez lupy] jak grad
Jest to quiz, ktory zmusil mnie do aktywności - czyli włączyłam lapka
Teraz rozumiem o co chodzi.Ja nigdy nie robię niczego na telefonie.Chyba ze czasem w pracy…
Z lap topem jestem zrośnięty i nawet mi przez myśl nie przeszło by miało być inaczej…
Ja mam uszkodzony laptop. Nie działa klawiatura. Czeka na naprawę. Dlatego niechętnie go otwieram.
Nic tak nie psuje oczu jak komora.Nie mogę sobie na to pozwolić bo w końcu nie będę mógł czytać! Albo zacznę zakładać słoiki do czytania…
Ja po prostu NIE CIERPIE komorek.Minimum zdrowego rozsądku to ekran typu 14.
Nie mówię oczywiście o sytuacjach awaryjnych bo to siła wyższa…
11/11.
Kochane Wy wszystkie tu moje. Co Wy z temy obrazkamy? Że niby niewyraźne? Ale wyraźnie jest podany autor w pytaniu i są 4 tytuły obrazów. A przecież, powszechnie wiadomem jest, któren namalował który obraz.
A na poważnie, wreszcie świetny quizzz ze względu na temat. I tu już widzę kolegę @collins02 w akcji tworzenia następnego takiego, koleżanka @okonek też niech bierze się do dzieła. Już czekam.
W trzech pytaniach nie ma podanego autora.
Cholera, faktycznie, nawet tego nie zauważyłem i musiałem odruchowo po obrazie. Zaraz tam zajrzę.