To tak przy niedzieli? Quiz

Połączenie praktyki z teorią. Radzilabym rozwiazywac na większym ekranie.

Komplecik.

6 polubień

Małe i niewyraźne obrazki.Poczekam na inny quiz :wink:

5/11
Jakieś niejednoznaczne te obrazki, no i gdybym skorzystał z rady autorki quizu to byłoby więcej, ale nie chciało mi się odpalać komputera.

2 polubienia

Ja tylko quiz wygrzebałam.
A faktycznie trzeba wiekszego ekranu, bo istotne sa szczegóły.

1 polubienie

Ach!!!
Na coś takiego czekałem od lat!
Malarstwo sakralne to mój żywioł.A ten quiz momentami dosyć trudny.
10/11.
Obrazu trzeciego po prostu nie znałem.W przypadku obrazu 8 pewności nieco brakowało ale udało sie.
Świetne!Poprosze o jeszcze :smiling_face:

5 polubień

Ja mam słaby wzrok a jedynie raz,w zestawieniu trzech obrazów,miałem mały problem.
Natomiast w innym zestawieniu,brak nazwisk malarzy,może czasem stanowić problem.

2 polubienia

Ale to nie moj quiz. Wygrzebany z netu. Choc pomysl uwazam za swietny do tego stopnia, ze moze i pokusze sie o ułożenie swojego?
Materii jest na co najmniej kilka :wink:

2 polubienia

To jest studnia bez dna.Sam tego nie zrobie bo nie idzie mi wstawianie obrazków do quizu…Nie wiem co zle robiłem ale jakiś czas temu,mocno mnie to zniechęciło…
W każdym razie,taki temat można dluuuugo ciągnąć.

2 polubienia

9/11
Faktycznie na małym ekraniku niektóre obrazy niewyraźne. (nie rozpoznałam manny i cos jeszcze)

5 polubień

To bylo sprytne.Maly obrazek a manna wyglądała [bez lupy] jak grad :innocent:

2 polubienia

Jest to quiz, ktory zmusil mnie do aktywności - czyli włączyłam lapka :joy:

Teraz rozumiem o co chodzi.Ja nigdy nie robię niczego na telefonie.Chyba ze czasem w pracy…
Z lap topem jestem zrośnięty i nawet mi przez myśl nie przeszło by miało być inaczej… :innocent:

4 polubienia

Ja mam uszkodzony laptop. Nie działa klawiatura. Czeka na naprawę. Dlatego niechętnie go otwieram.

3 polubienia

Nic tak nie psuje oczu jak komora.Nie mogę sobie na to pozwolić bo w końcu nie będę mógł czytać! Albo zacznę zakładać słoiki do czytania…
Ja po prostu NIE CIERPIE komorek.Minimum zdrowego rozsądku to ekran typu 14.
Nie mówię oczywiście o sytuacjach awaryjnych bo to siła wyższa…

4 polubienia

11/11.

1 polubienie
  1. Ale co z tą manna???
1 polubienie

Kochane Wy wszystkie tu moje. Co Wy z temy obrazkamy? Że niby niewyraźne? Ale wyraźnie jest podany autor w pytaniu i są 4 tytuły obrazów. A przecież, powszechnie wiadomem jest, któren namalował który obraz. :stuck_out_tongue:

A na poważnie, wreszcie świetny quizzz ze względu na temat. :+1: I tu już widzę kolegę @collins02 w akcji tworzenia następnego takiego, koleżanka @okonek też niech bierze się do dzieła. Już czekam. :grinning:

2 polubienia

W trzech pytaniach nie ma podanego autora.

Cholera, faktycznie, nawet tego nie zauważyłem i musiałem odruchowo po obrazie. Zaraz tam zajrzę.

1 polubienie