To uważacie nadal, że nie ma na kogo głosowac w wyborach?

W Polsce nic się nie zmieni dopóki decydować będzie większość. W demokracji trudno złodziei i świnie oderwać od koryta. Niestety ludzie w większości to debile i wierzą propagandzie

Kurde nie znam żadnego sędziego. Znów będzie trzeba na partię głosowowac a nie postać.

1 polubienie

Jest beton. To prawda

Dlatego potrzebna jest wojna

Domowa? Już jest. Na razie tylko słowna. Dlatego lepiej tym wariatom z falangami nie dawać broni. Będą jak dywizja Dirlewangera.

Potrzebna jest wojna i reakcja wojska w Polsce, by wkroczyła do sejmu i obaliła ten rząd i wszystkich z PiS i PO i reszty bandy do więzienia

Znaczy zamach stanu. A mamy my jakiś myślących wojskowych? Przecież ci dobrzy poszli przez Macierewicza. Zostały przydupasy Błaszczaka.

PS. Też bym nie chciał salutować Misiewiczowi.

Żartujesz, prawda? Nie mam sił na czytanie artykułu, ale tego pana znam :frowning:

1 polubienie

Świetnie, ale co to mówi o poparciu dla Kolonki?

Chyba nie myslisz,ze napisalem to powaznie o tym prezydencie.
Maksiu ma program,dorwac sie do koryta.

Byłbyś tak miły i skopiował tutaj cały artykuł na potrzeby promocji tej świetnej gazety ?
Inaczej możemy rozmawiać o gruszkach na wierzbie bo prawdopodobnie tylko ty znasz jego treść.

1 polubienie

Bo atakował opozycję a tu są sami opozycjoniści. Inne twory sztuczne, które sie wypaliły zanim wystartowały, np. Wiosna zostały na pytamy dobrze przyjęte.

Rozumiem twój wściek. Też mnie to wnerwia. Oni chcą zmiany ale takiej jaka proponuje telewizja i portal internetowy.

1 polubienie

Za…bać kałaszami wszystkich i resztę. Zniszczyć, zamknąć i będzie RAJ :joy:. Piszesz jak mój śp wujek generał. Niestety nikt nikogo nie obalił tylko on sam siebie.

Obawaim się, że mijasz się z prawdą. jestem pewny, że wujek generał niejadną flaszkę obalił. Wiem, bo sam miałem tescia w sztabie generalnym :wink:

1 polubienie

Mieliśmy wspólnego wujka ? :astonished:

1 polubienie

Dorwac sie do wladzy? Raczej zdobyc popularnosc przekladajaca sie na kase.p

Teść to nie wuj. :wink: . I był pułkownikiem, nie generałem :wink: Komuś tam podpadł, wtedy było jak teraz, jak nie lizałaś doooopy pierwszemu sekretarzowi i jego namaszczeńcom, to nie awansowałaś.

1 polubienie

Wojsko poprzez oficerow czapkujacych Misiowi niestety sie skompromitowalo.

Trzeba być niespełna rozumu, żeby sobie wojny życzyć albo rządów jakiejś junty wojskowej. Chcesz wojny to droga wolna,w Sudanie lub w Syrii z otwartymi ramionami przyjmują.

6 polubień

Nieumiejętność wychodzenia poza stereotypy myślowe i powtarzanie za kimś ma chyba jakąś nazwę w psychiatrii? :thinking:

2 polubienia