Tak. Wiem. Każdy.
Ale za to raty były bardzo nisko oprocentowane, co również zaowocowało inflacją.
Skubani, to oni są na potęgę. Przez fiutina i jego oligarchów.
A Polacy przez PiS jego obajtków różnorakich…
O Ty spryciarzu. Wszędzie kilku znaczeń się doszukasz
Iii…, tam…, takie cóś jest widoczne, jak schabowy na talerzu…
Widoczność tego skubania jest niezaprzeczalna, ale skojarzenie tego ze zwyczajowym określeniem?
Jak to łatwo manipulować ludźmi
Litera “jak wulkan gorąca” małe Anny,
najpierw ta czynność i kurę do brytfanny.
Szczególnie po tym, gdy zrobi się w niej kupa, a tu wody nima i blada jest dupa…
Oni są na froncie odcięci od info całkiem. Toż to zwariować można tak bez informacji
Podejrzewam dywersję w ukradzionych pralkach…światło w Moskwe zgasło ;(
Jak jest z czego strzelać. Ostatnio to nawet tego brakowalo, sądząc po doniesieniach bieglych sądowych z terenów gdzie ta zaraza sie przewinęła.
Fiutin już do Kima do dział pociski bierze. Może co trzeci wystrzeli?
Najgorsze to jednak te pralki i komary, bo jak tu majtki wyprać? Absurdalność tego szaleństwa f-a mnie przeraża Po co komu zrujnowany kraju z wrogo nastawioną ludnością, której okrutnie wymordowali bliskich i ukradli dzieci?
Ruskie majtek nie piorą…
A ta wojna rujnuje dwa kraje i coś mnie się wydaje, że to początek końca wielikiej rossiji…
To jakieś szalenstwo.
Obawiam sie, ze z jadnym Srutin sie nie pomylił - idzie cos w rodzaju nowego porządku, tylko on nie widzi, ze dla niego tam miejsca nie będzie…
My się tylko możemy domyślać jak daleko nastapil rozklad tworu zwanego sowietami.
I diabli wiedzą jaka jeszcze zaraza z tego wyjdzie?
Tam w głębi czają się skrajne demony islamskie.
To też, ale one, te demony, mrozu nie lubia.
Pracą tez się brzydzą na rowni z czerwonymi.
Pożiwiom, uwidim…
Istnieje niebezpieczenstwo czasu kompletnej anarchii .