Trochę o komarach bojowych

Tak. Wiem. Każdy. :thinking:

2 polubienia

Ale za to raty były bardzo nisko oprocentowane, co również zaowocowało inflacją.

2 polubienia

Skubani, to oni są na potęgę. Przez fiutina i jego oligarchów. :rofl:

A Polacy przez PiS jego obajtków różnorakich…

2 polubienia

O Ty spryciarzu. Wszędzie kilku znaczeń się doszukasz :smiley:

2 polubienia

Iii…, tam…, takie cóś jest widoczne, jak schabowy na talerzu… :grinning:

2 polubienia

Widoczność tego skubania jest niezaprzeczalna, ale skojarzenie tego ze zwyczajowym określeniem?

1 polubienie

Jak to łatwo manipulować ludźmi

3 polubienia

Litera “jak wulkan gorąca” małe Anny,
najpierw ta czynność i kurę do brytfanny. :stuck_out_tongue_winking_eye: :crazy_face:

2 polubienia

Szczególnie po tym, gdy zrobi się w niej kupa, a tu wody nima i blada jest dupa… :crazy_face:

2 polubienia

Oni są na froncie odcięci od info całkiem. Toż to zwariować można tak bez informacji :thinking:

1 polubienie

Podejrzewam dywersję w ukradzionych pralkach…światło w Moskwe zgasło ;(

2 polubienia

Jak jest z czego strzelać. Ostatnio to nawet tego brakowalo, sądząc po doniesieniach bieglych sądowych z terenów gdzie ta zaraza sie przewinęła.

2 polubienia

Fiutin już do Kima do dział pociski bierze. Może co trzeci wystrzeli? :shushing_face:

3 polubienia

Najgorsze to jednak te pralki i komary, bo jak tu majtki wyprać? Absurdalność tego szaleństwa f-a mnie przeraża :frowning: Po co komu zrujnowany kraju z wrogo nastawioną ludnością, której okrutnie wymordowali bliskich i ukradli dzieci?

Ruskie majtek nie piorą… :joy:

A ta wojna rujnuje dwa kraje i coś mnie się wydaje, że to początek końca wielikiej rossiji…

2 polubienia

To jakieś szalenstwo.
Obawiam sie, ze z jadnym Srutin sie nie pomylił - idzie cos w rodzaju nowego porządku, tylko on nie widzi, ze dla niego tam miejsca nie będzie…
My się tylko możemy domyślać jak daleko nastapil rozklad tworu zwanego sowietami.
I diabli wiedzą jaka jeszcze zaraza z tego wyjdzie?

2 polubienia

Tam w głębi czają się skrajne demony islamskie.

3 polubienia

To też, ale one, te demony, mrozu nie lubia.
Pracą tez się brzydzą na rowni z czerwonymi.

Pożiwiom, uwidim…

1 polubienie

Istnieje niebezpieczenstwo czasu kompletnej anarchii .

2 polubienia