Aczkolwiek to tylko Hulk
Fajny ten Hulk byl jak pokazy robił dla naiwnych.
Kolego @Rodriguez Hulk byl gwiazdą .
Amerykanski sen? przodkowie Trumpa osiedlili sie nie do końca legalnie .
Ameryka jest na skraju wojny. Domowej.
Być może zagrożenie światowym konfliktem nie zostanie wywołane od wschodu. Jeśli Trampek zacznie pobierać haracze za ochronę, tudzież przyjdą mu do głowy jakieś inne “pomysłowe” wizje (choćby u siebie w hameryce).
Trump tak się wczoraj chwalił że aż mnie mdliło jak czytałem to co mówił.
Oto zbawca świata którego wszyscy się boją i który zakończy wojny. Jezu.
Wojnę na Ukrainie pewnie zakończy ale nie dlatego że Putin się go boi tylko dlatego że dostanie wschodnią Ukrainę. A jak się Ukraina nie będzie zgadzać to zostanie odcięta od wsparcia USA. Wtedy Putin dostanie Ukrainę w całości.
Bez przesady. Połowę tego co mówi Trump jak nie więcej się nie zrealizuje
Tak samo jak z płotem na granicy z Meksykiem
Trump jest megalomanem. Hitlerowi trzeba bylo ponad 20 lat zanim sam sobie w leb nie strzelil wyreczajac chetnych.
A tu mamy cos co podobno jest cudem i opieką boska? No to ile to potrwa? Bo bycie mesjaszem to zajecie ryzykowne.
Dwie mumie, za każdą dwie potężnie wpływowe grupy walczące o swoje interesy przeciwne wzajemnie. Jeżeli ktoś wierzy, iż Trump jest taki niezależny, ja mu nie bronię, ale to jest wiara w pozory.
No.
Wyreżyserowane gesty Trumpa, jego megalomańskie i narcystyczne miny i przekonanie o własnej wielkości niezmiennie mnie rozbawiają. Czasem nawet irytują.
Przyjąłem kulę za demokrację
Normalny człowiek by się wstydził to powiedzieć a ten jeszcze ma fanklub.
Uważasz, że powinni walczyć do ostatniego Ukraińca? Aż tak ich nienawidzisz? Nie przesadzasz czasem?