Trzeźwo myślący powinni być za Igrzyskami co dwa lata,

a nie co cztery. W ten sposób sportowcy jeden rok przeznaczaliby na przygotowanie swej formy. Tak jak jest obecnie, to jedna wpadka, kontuzja, praktycznie zamyka zawodnikom drogę do sukcesów na 8 lat.

No to trenuj na dzialce co lubisz. I uprzedzam po oszonionej trawie w stringach? w kwestii obecnych pomysłów na igrzyska olimpijskie?
Licz na moje poparcie .
Mam inny problem
Na razie.nikt o tym nie wie, ale w pewnym miejsu gołębie zalozyly gniazdo. I fajnie jest. Gorzej gdyby staly sie wiralem.

2 polubienia

Przez ten rok też mogą doznać kontuzji i wychodzić z niej np.przez 3 lata
Wiesz że trzeba przygotować stadiony,drogi,hotele,restauracje,strefy kibica,wioski dla sportowców Zaangażować masę ludzi i pieniędzy w przygotowanie i nadzorowanie sędziowie ludzie od techniki ludzi od sprzątania policja żeby zapewnić bezpieczeństwa…nawet artyści na rozpoczęcie i zakończenie igrzysk dwa lata to jednak trochę krótko

Takie imprezy przyznawane są na sporo lat wcześniej, więc jest dużo czasu na przygotowanie infrastruktury.

Ale skracając czas igrzysk skróciłbyś również czas przyznawania organizacji imprezy poza tym igrzyska olimpijskie to nie jedyne imprezy sportowe zaczęłoby to ze sobą kolidować na dodatek co chwila jakaś impreza mistrzostwa w piłce nożnej igrzyska olimpijskie mistrzostwa w skokach narciarskich myślisz ze ludziom chciało by się tak co chwila oglądać jakąś imprezę?

Więcej transwestytów!

3 polubienia

Olimpiady co 2 lata mogłyby zastępować sporo innych imprez, np. Mistrzostwa Świata. Wg mnie, moja propozycja jest sensowna.

Jeszcze nie dawno pisałeś że Europa upada moralnie :stuck_out_tongue_winking_eye:

Raczej mówiłem, że cywilizowana, nieharmonijna ludzkość, to gatunek upadły, patologiczny.

To był wpis do @Devil

1 polubienie

W Warszawie kawki i gawrony mimo harmonijności padają.

Nawet jeśli padałyby, to harmonijnie, w duchu DSHN (Doskonałego Systemu Harmonii Natury), bez tej całej ludzkiej bezmyślności i patologii.

Igrzyska Olimpijskie, tam gdzie je wymyślono, czyli w starożytnej Grecji, odbywały się co 4 lata i na czas Igrzysk zawieszano wszelkie wojny i zbrojne konflikty. Więc to tradycja. Czas tych czterech lat nazywano Olimpiadą na cześć Olimpu, siedziby bogów. Ponadto zbyt częste organizowanie igrzysk, spowszedniało by. Jeśli coś ma mieć wysoką rangę, to nie może być zbyt często. Poza tym jest wiele imprez poszczególnych dyscyplin.

Jeśli Igrzyskami Olimpijskimi co 4 lata chciano czcić starożytnych bogów Olimpu, to bardziej ich uczcimy, skracając czas oczekiwania na kolejne do 2 lat. A jeśli istnienie tych bogów było mitem, bajką, to nie musimy traktować ich poważnie.

Trzeźwo myślący nie powinni traktować poważnie tych bzdur, które nam tu serwujesz.

3 polubienia

Diabełkowi ogarek.
Kolega @Devil tylko zanęcał, co by rybki brały udział :rofl:

Ojej mam zielonego kolege zaglodzic w sanatoryjnej stołówce.
Czasem dobrze sobie uruchomic szare komorki na zasadzie szczepionki na głupotę i bezkrytyczne powielanie tejże