Trzy biedne pracownice na których dochody potrzeba dotacji z tarczy COVID

nie wiem, od lat mnie to nie interesuje.
tu stacjonarnych sklepow z bizuteria od metra, przymierzyc mozna, pogrymasic :wink:
i ceny znacznie rozsadniesze.

1 polubienie

Wezmę 1.

socha?
ja bym podziękował.Dużo gipsu

Wieniawa milutka jest.

W ogóle - biżuteria to zbytek i kaprys. Prawdziwa kobieta nie domaga się od swojego mężczyzny aby wręczał jej kosztowne błyskotki. Prawdziwy facet, to taki, który kocha swoją kobietę duszą, a nie kieszenią, z której wyjmuje pieniądze na kolejny pierścionek czy naszyjnik.
Te wszystkie świecidełka mogłyby dla mnie nie istnieć. Serio!

4 polubienia

eee niee

Tak mi się skojarzyło, hehe: Piękna i długa reklama Apa*tu - YouTube

@Bingola Kochanie duszą i sercem na pewno wychodzi taniej :joy: Jednak miłośniczki błyskotek są warte drogocennych kruszców.:joy: Ja najbardziej lubię stal chirurgiczną więc nie ma źle :joy:

4 polubienia

wybieram siostry Godlewskie. :wink:
poziom zblizony.

2 polubienia

Nie oglądam reklam, jak dla mnie, to wcale nie powinno ich być w mediach. Szczególnie tych kierowanych do dzieci.

4 polubienia

A ja lubię bursztyn w srebrze. Noszę taki wisiorek ciągle jak talizman. (wczoraj zdjęłam do rtg i teraz czuję się naga)

3 polubienia

Apart tak tanich wisiorków nie sprzedaje.

Oj tam. Nie mówię Apart mówię co lubię.

Wiem ale też wiesz że emat jest o aparcie .

To odp do waranzkomodo… O tym co lubi nosić…

Spoko:)

@ihtiel Też bardzo lubię biżuterię z bursztynem.

2 polubienia

Ja tam lubie paciorki.
Nie musi byc kruszec i brylanty, moze byc i czeski jablonex czy chinskie szkielka.
Wazne jest wzornictwo.

1 polubienie

Znaczy nie odmawiasz paciorków… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

No i one nie istnieją dla Ciebie. One dla innej szyjki, innej rączki.

Ja też nie używam błyskotek. Poza obrączką, plastykowymi bransoletami na przegubie i okularami na nosie żadnego balastu nie noszę. Ale te błyskotki są dla naszych drogich i kochanych pań.
Przechodząc obok rzęsiście z reguły oświetlonych, bardzo eleganckich butików Aparta i innych juwelierów, z samotnie sterczącymi za gablotami smutnymi ale pięknymi ekspedientkami, zastanawiałem sie nie raz z czego oni sie utrzymują, skąd czerpią dochody. Wszak klienta tam zobaczyć to jak UFO na nocnym niebie.

4 polubienia