TVP "info"

Czy wyraz “info” przy słowie akronimie “TVP” powinien być używany tylko w cudzysłowie? No bo chyba tak się nazwali dla żaru?

A nad jaką rzeką leży Kraków? Nad Nilem? :wink:

1 polubienie

Jakoś nie czuję potrzeby zajmowania się czymś takim telewizyjnopodobnym jak to o czym piszesz.

3 polubienia

czy na dziennkarzy biora boty z lapanki? nie zartuj, ze tak sie stalo?

1 polubienie

Nie wiem, czy to fejk, ale podoba mi się :rofl: :rofl:

ciezki przypadek

Kompetentni stamtąd odeszli. Zostali desperaci, nieuki i laski które za loda Kurskiemu chcialy uniknąć roboty na kasie w Biedronce.

2 polubienia

O poziomie “dziennikarstwa” w TV, czy na portalach, pisałam już wielokrotnie :frowning: Poziom naszego szkolnictwa poleciał w dół i chyba już sięga dna. Nawet w drukowanych książkach znajduję błędy.

oszczedzaja na korektorach

1 polubienie

Wiem, ale to jest wkurzające. Tym ludziom ktoś przecież dał maturę :frowning:

i licencjat

1 polubienie

chyba licencja na zabijanie?

1 polubienie

Dokąd odeszli ci kompetentni? Chyba na emeryturę. Bo wszędzie jest to samo,ignorancja, pośpiech i chamstwo. Dziennikarze nie tylko piszą z błędami, ale też nie potrafią rozmawiać w studiach, nie panują nad rozmówcami, wprowadzają chaos i przekrzykiwanki.

2 polubienia

Obstawiam że to prawda nie fejk Kiedyś widziałem podobną bzdurę ze 2 lata temu w Panoramie że za zbrodnię Katyńską odpowiadał Nikołaj Jeżow szef NKWD…jest tylko jedno małe ale Jeżow nie był w 1940 szefem NKWD i to od przeszło dwóch lat Nie mówiąc o tym że zmarł miesiąc przed zbrodnią w Katyniu

1 polubienie

no i w morde jeża

wiem wroga propagande rozpowszechniam :wink:

1 polubienie