Nie wiem czy chcę wiedzieć o wszystkich debi*lnych rzeczach, które są wstanie ludzie sobie zrobić. Raczej nie
Historia słyszana z Łódzkiego pogotowia to lalka barbie w dypie. Łatwiej włożyć gorzej wyjąć bo ręce lalki przeszkadzają:flushed:
Głupota ludzka nie ma granic.
Hmmmm, kiedyś trafiłem na jakiś talk-show z Sashą Grey. Drugi gość programu stwierdził tylko, że jak Sasha będzie wsadzać sobie w dooopę te wszystkie przedmioty, to za rok będzie narzekać na poważną inkontynencję. To nie zawsze faceci są zakorkowani, tylko u facetów to rzadkie zjawisko, dobre jako nius. Panie też wkładają tam sobie różne rzeczy od palca i penisa poczynając
No cóż, mamy tu zapewne do czynienia z kolejną tożsamością płciową. To zapewne jakiś triplebinarny-calabashseksualista i należy się mu szacunek. A Wy tu, łącznie ze mną na czele, jakiś śmichy chichy sobie urządzacie. Normalnie zgraja fobów. Wstyd!!!
A co do głównego tematu, kiedyś głośniejszym echem po sieci obił się filmik faceta ze słoikiem w odbycie. Radzę Wam dobrze, nie szukajcie tego po posiłku.
-Panie doktorze, proszę o nową receptę na te środki odchudzające. Słabo działają i skończyły się po dwóch tygodniach.
-Przecież to był zapas na dwa miesiące!! Pani żre te czopki, czy co??
-A co? Mam je w dupę pchać?!?