U kogo jest taka szuflada?

Czy tylko u mnie?
:stuck_out_tongue:
69630182_1162427323927831_6142025824255082496_n

3 polubienia

Ja mam dwie komodki takich szuflad. I nawet wiem gdzie czego szukać

2 polubienia

Brawo Ty :smile:

Mam dwie takie szuflady chaos w nich jest niemożliwy i ja wiem, gdzie jest to lub tamto;):rofl:
Próbowałam kiedyś to ogarnąć, ale za jakiś czas i tak się kończy, tym co na załączonym obrazku :grinning:

2 polubienia

Mam dokładnie to samo :smile:

1 polubienie

Moja matka ma ten burdel do dziś ale wszystko potrafi znaleźć.

3 polubienia

Kto oblizywał?

2 polubienia

Ja przy włączonym!

2 polubienia

W komórce mam 4 takie, Nie w telefonie, a w prawdziwej komórce. :grinning:

3 polubienia

Jeszcze takiej nie mam :))

2 polubienia

Pedantka :grinning:

2 polubienia

Nic z tych rzeczy, w jednym pokoju nie mam ani jednej szuflady, do kuchni tego nie wcisnę a w
powiedzmy salonie, mam ten zestaw, co tam schowasz do szuflady?

2 polubienia

Ładny :slight_smile:

2 polubienia

Ja mam ale z tzw. papierami… :slight_smile:

2 polubienia

ja uzywam do dzis takiego urzadzenia

choc jeszcze mikser rodem z PRL mam - dziala, ale raczej do ciast (dwoch - piaskowca i biszkoptu, robie jescze kruche i faworki, po reszte zakladam wygodne buty do sklepu)
kupiony w 1981, raz szczotki w silniku wymieniane. w miedzyczasie to juz chyba ze trzy firmy moulinex szlag trafil, nie liczac dwoch bezfirmowych, ktore wytrzymaly po roku. widac, ze byla to produkcja uboczna przy produkcji kalasznikowow w Predomie. niezawodne.

2 polubienia

Ale szuflady maleńkie , mam takie dwie komody z szufladami i dwie szerokie bez, moje burdello znajduje się w przedpokoju , były jakieś 3 półki w ścianie , mamy tam liczniki, wstawiłam kartony i wrzucam co popadnie, zasłoniłam drzwiami :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Ja mam kufer przydasiów…

3 polubienia

Oczywiscie,nawet dwie.
A zona ma swoje dwie:))
Troszke inna zawartosc bo z tego co widze,nie ma u mnie zadnych telefonicznych akcesoriow a i miarka lezy w innym miejscu.
Wyglada jednak podobnie… :slightly_smiling_face: