Czy tylko u mnie?
Ja mam dwie komodki takich szuflad. I nawet wiem gdzie czego szukać
Brawo Ty
Mam dwie takie szuflady chaos w nich jest niemożliwy i ja wiem, gdzie jest to lub tamto;)
Próbowałam kiedyś to ogarnąć, ale za jakiś czas i tak się kończy, tym co na załączonym obrazku
Mam dokładnie to samo
Moja matka ma ten burdel do dziś ale wszystko potrafi znaleźć.
Kto oblizywał?
Ja przy włączonym!
W komórce mam 4 takie, Nie w telefonie, a w prawdziwej komórce.
Jeszcze takiej nie mam :))
Pedantka
Nic z tych rzeczy, w jednym pokoju nie mam ani jednej szuflady, do kuchni tego nie wcisnę a w
powiedzmy salonie, mam ten zestaw, co tam schowasz do szuflady?
Ładny
Ja mam ale z tzw. papierami…
ja uzywam do dzis takiego urzadzenia
choc jeszcze mikser rodem z PRL mam - dziala, ale raczej do ciast (dwoch - piaskowca i biszkoptu, robie jescze kruche i faworki, po reszte zakladam wygodne buty do sklepu)
kupiony w 1981, raz szczotki w silniku wymieniane. w miedzyczasie to juz chyba ze trzy firmy moulinex szlag trafil, nie liczac dwoch bezfirmowych, ktore wytrzymaly po roku. widac, ze byla to produkcja uboczna przy produkcji kalasznikowow w Predomie. niezawodne.
Ale szuflady maleńkie , mam takie dwie komody z szufladami i dwie szerokie bez, moje burdello znajduje się w przedpokoju , były jakieś 3 półki w ścianie , mamy tam liczniki, wstawiłam kartony i wrzucam co popadnie, zasłoniłam drzwiami
Ja mam kufer przydasiów…
Oczywiscie,nawet dwie.
A zona ma swoje dwie:))
Troszke inna zawartosc bo z tego co widze,nie ma u mnie zadnych telefonicznych akcesoriow a i miarka lezy w innym miejscu.
Wyglada jednak podobnie…