Jaki według Was jest taki dzień?
Kiedy ostatnio miałeś udany dzień?
Często mam udane dni. Wtedy jest tak jak lubię. Mało roboty, dużo muzyki, ładna pogoda, jakis komplement, zrealizowany plan
Udany dzień to każdy kiedy mogę funkcjonować bez wspomagaczy… Typu tabletki, zastrzyki, itp.
Udany dzień to również taki, kiedy nie muszę martwić się o przyziemne sprawy bo ktoś to zrobi za mnie.
Udany dzień to taki kiedy po ciężkim dniu/ tygodniu zostaje zabierana z pracy na obiad /kolacje.
Udany dzień to taki kiedy możemy być tylko we dwoje i rozmawiać…
A można zapytać co ci dolega?
Choruje na bolerioze
Życzę zdrowia.
Dziękuję
Udany dzien to taki gdy udaje sie coś zrobić.Na mnie kazda rzecz zrobiona tak działa.Obiad,pranie,zakupy,mycie okien,prezenty,pomoc dziecku,lektura,kino…Zdobycie czegos na czym Ci zalezy…Spotkanie,niespodzianka,zaskoczenie…Sukces w pracy…
Na tym zycie polega.Aby go nie przespać,aby nie marnowac czasu…
Ostatnimi layy,robie tylko to co lubie,co sprawia mi przyjemnosc,wiec dni sa udane.
Moge sie uznac,za szczesliwego czlowieka.a ze na wozku,sa gorsze przypadki,
To juz mi wcale nie przeszkadza,traktuje wozek,jak cos normalnego.
Pod tym pierwszym to sie podpisuje
Udany jezeli mi sie udaje w miare normalnie funkcjonowac mimo choroby
W udany dzień mam dużo zajęć, ale ze wszystkim się wyrabiam, albo odwrotnie, nie mam żadnych zajęć. Mam dobre jedzenie, kawę, jestem zdrowa, mam jakieś towarzystwo, nie robię nic, co by mnie nudziło (albo mało takich rzeczy). I mam dobry humor. I wtedy dzień jest udany.
Udany dzień? W dużej mierze zależy od nas samych i od naszego podejścia do dnia. Jeśli wstanę rano z nastawieniem że mnie już wszystko irytuje bo muszę wstać, to tak właśnie będzie. Jeśli wstanę z ciekawością co fajnego mi dzień przyniesie,dostrzegę każdą miłą,fajną i piękną rzecz/ czynność oraz jakikolwiek przejaw sympatii.
Dawno już miałam udany dzień, taki po którym z lekkością zasnęłabym w łóżku i nie myślała o problemach, stresie i nerwach. Nie wiem, kiedy taki się pojawi, ale czekam na niego z niecierpliwością.
Nie nudzic sie, robic to, na co ma sie ochote, byc w dobrym nastroju. Dalej glosuje na sobote!!!
Jakos nie moge poprawnie kliknac ale tez glosuje na sobote
To OBA mielismy w sobote udany dzien!