Udowodnij, że jesteś człowiekiem, a nie wytworem AI w internecie

Czy dojdziemy do poziomu weryfikacji kanałami prywatnymi, typu “wykonaj połączenie telefoniczne, by upewnić się, że uczestnik forum jest człowiekiem, a nie botem??!

1 polubienie

Może dojdziemy jeszcze dalej, gdy połączenie telefoniczne, głos itp nie będą problemem do podrobienia. Od zawsze sfałszować można wszystko. W takiej sytuacji tylko podesłanie próbki swojego DNA może nas uratować. I to tylko dopóki nie da się sfałszować próbki DNA.
:wink:

2 polubienia

Ja miałem badanie dna oka. Liczy się? :upside_down_face:

2 polubienia

O kurczę… Jaki fajny homonim.
No jasne, że się liczy!
Jak wypadło badanie?
Wszystko ok?

1 polubienie

Coś mi się wydaje,że trzeba będzie osadzić kosy na sztorc i zrobić porządek z tymi internetami,inwigilacjami i podatkami..bo to idzie wszystko w niewłaściwym kierunku.

1 polubienie

Wskaż zauważony homonim proszę.

Do napisanego przeze mnie DNA
Czarny rycerz napisał badanie dna oka.
Wyraz DNA i dna to homonimy.

1 polubienie

Ojejku… przeoczyłem. Dzięki za dosłowne wskazanie. Ale ja tępy jezdem, ech… :face_with_hand_over_mouth:

Jest to chyba jeden z największych paradoksów postępu technicznego – człowiek ma udowadniać maszynie, że nie jest robotem. :slight_smile:

3 polubienia

Akurat na tym forum,to zbyteczne i raczej nie grozi :laughing:
A gdyby nawet to i tak nikogo nie zainteresuje.

1 polubienie

Podobno kazdy ma indywidualny, niepowrarzalny wzor naczyn krwionoscnyxh i jakichs tam innych elementow oka. Ale jak to pokazuja w kiepskich kryminalach? To pewnie tez juz nieaktualne?

Nie przejmuj sie. Ja dzis zapomnialam, ze juz nie ma kart lojalnosciowych tylko apka w lelefonie…
Na swoje usprawiedliwienie moge tylkontyle, ze temperatura otoczenia w dzien jeszcze oscyluje w granicach 28 stopni w cieniu. A dzis nawet wiaterku.
Mozg walczyl o przetrwanie czyli butelke zimnej wody. I mial gdzies jakieś lojalności.

Zainteresuje.
Mamy dosc solidne zabezpieczenie przed botami. Poza tym te wszystkie sztuczne maja najczesciej problem z jezykiem polskim. Jego poziom komplikacji sam w sobie jest zaporą. Robia błędy, ktorych nawet przedszkolak nie popełni.

Z językiem pokskim mają problemy nawet prezenterzy w telewizyjnych wiadomościach.Z pokolenia na pokolenie coraz trudniej odróżnić bota od ludzia :slight_smile:

1 polubienie

Zapewne będzie trzeba wrzucić skan dowodu osobistego. Internet zmierza w stronę inwigilacji i kontroli totalnej

Ty to chyba z racji piastowanego urzędu…Aaaaa…By the way…Nie mam w powiadomieniach nawet śladu po Twoim wpisie,na który teraz odpowiadam.
Nie wspominając o tym że zabrało tutaj głos jak dotąd,5 osób.
Natomiast obok tematu widnieją tylko 2 avatary…

A to zauwazylam ostatnio. Jak konczy sie tekst na kartce czy prompterze to zaczyna sie “wielka improwizacja”…

1 polubienie

A gdzie tego szukasz?
Dzis to mi sie juz lapka wlaczac nie chce, ale jutro sprawdze.
Choc wczoraj widzialam, że cos niezgodnosci w wyswietlaniu są, ale to raczej z powiekszeniem obrazu.
Okienka forumowe mi sie nakladaly i zaslanialy czesc treści.

Ta czarniawa co to jest przewodniczącą komisji śledczej nie umie poprawnie odmienić nazwiska Ziobry i jedna z prezenterk wiadomości Polsat News też.

1 polubienie

Ostatnio nie ogladam polskiej TV.
Ani zadnej innej, dnia za malo, bo krotki, a wieczorem? to przywiozlam sporo ksiazek z Polski, wiec zajecie mam.

1 polubienie