Udowodnisz że jestem psychopata?

Czy tylko masz tupet i wysoka samoocena?

Kto ma to udowodnić i dlaczego?

1 polubienie

Daj czlowiekowi pomarzyć?
Zaburzenia osobowosci spowodowane nieszczęśliwą miłością sprzed lat nie sa wcale takie rzadkie, niektorzy nawet wiersze piszą…
Ale to nie psychopatia. Moze jakies zapedy w kierunku sadyzmu jak poezja kiepska? :wink::joy_cat:

2 polubienia

Znałem kiedyś kolesia, który bez wzajemności zakochał się w wieku lat ok. 22.
Wyczyniał cuda-niewida w stosunku do dziewczyny, którą obdarzył uczuciem. Przez kilka lat ona zmieniła kilku swoich partnerów, a on nie ustawał w uczuciach i wręcz już ośmieszaniu się. Wydawało się, że mu przeszło gdy dochodził 40. Poznał inną, ożenił się i rozpoczął normalne życie. Tylko, że nie koniec na tym, bo po kilku latach się rozwiódł, zostawił żonę z dzieckiem, bo dowiedział się, że tamta też się rozeszła z mężem. Nic mu to nie dało, bo stały obiekt nadal nie przejawiał żadnego zainteresowania wobec zakochańca. Przed 50 wyjechał do USA i co dalej nie wiem?. :man_shrugging: Ten gościu to był taki mój daleki krewny i do tej pory jest obiektem różnych powiedzeń w rodzinie.Ale co się dziwić, piwa nie pijał, więc nie dziwota, że… ten…, że sobie nie poradził. :joy:

3 polubienia

No właśnie. Te baby takie wredne, a biedny tak się staral?
Co do piwa? Na pewno ma pewne walory lecznicze.
Jak twierdzą naukowcy z londyńskiego Uniwersytetu Greenwich. Ich zdaniem dwa kufle piwa, czyli około 0,8 promila to dawka idealna, by zmniejszyć dokuczliwy ból (głowy) nawet o 25 proc. Co więcej, przekonują, że piwo ma silniejsze działanie na organizm niż większość leków przeciwbólowych zawierających paracetamol.
Ja tylko pytam jak duże te kufle maja byc? :wink::beers:

1 polubienie

Ja mam akurat za małą wiedzę na temat psychopatów. Żaden mnie do tej pory nie zaszczycił, więc i przykładów żadnych nie znam. :thinking:

2 polubienia

Bo psychopaci dlugo sie nie ujawniają. Niektórzy do śmierci. Zainteresowanego lub własnej :joy_cat::joy_cat::joy_cat:
Albo obydwu?

2 polubienia

Udowodnię

1 polubienie

x→Dudix
lim

f(x)=0

Jak masz duży tupecik, czy tupet to ty masz udowodnić @birbant. :thinking: A no i cieszy mnie, że nie tylko w mojej rodzinie byli nienormalni.

I to do tego nie wszyscy zdiagnozowani…

1 polubienie

No i wymyślił jak pomysłowy Dobromir…Po miesiącach niebytu.I każdy ma oczywiście wiedzieć,o co chodzi :roll_eyes:

3 polubienia

No wiesz, jakby normalnych było więcej niż tych drugich a tak…podejrzewam zresztą, że to zaraźliwe.

1 polubienie

Wątek romantyczno-sadystyczno-prześladowczy.

2 polubienia

Domyślam się,o co może chodzić ale…By myśleć ze to wszystko jest interesujące na długie miesiące,dla czytelników marginalnego forum to trzeba być nie byle jakim narcyzem :roll_eyes:

2 polubienia

Eeee tam… Jak mu na duszy lżej od tego, co napisze, to niech sobie pisze. Nikogo to nie boli a poczytać można, ale musu nie ma.

3 polubienia

Jus zadrżałem bo ostatnio jestem wyjątkowo uczulony na powtarzane jak mantra,“nikomu przecież krzywdy nie robi” :roll_eyes: :exploding_head:
Ale masz racje…Nie wiem doprawdy, po jakie licho tu wlazłem :upside_down_face:

1 polubienie

Ja na ten temacik też weszłam baaardzo… ostrożnie. :joy:

2 polubienia

Toi się chyba nazywa projekcja to co on robi…

1 polubienie

Nie wiem, fachowcem od manii przesladowczych nie jestem.

1 polubienie