Układaliście już kiedyś krzyżówkę? Nowy konkurs

@collins02 , fajnie, fajnie:))
Zaraz będzie nowa krzyżówka, a ja dopiero w środę wieczorem będę mogła do niej usiąść. Do tego czasu @joko pewnie już coś stworzy :((

3 polubienia

Nie sądzę ale to już inna sprawa…
Widziałeś temat admina?
Mamy 2 dni na jakikolwiek ruch…

2 polubienia

Jeśli temat admina nie jest żartem,i tak nie ma o czym gadać…

1 polubienie

Dopiero teraz zobaczyłam :neutral_face:.

1 polubienie

No cóż…Ma chłopak prawo.Ja się nie znam…Bywały dni gdzie odsłon,nie było prawie wcale…Widać jednak że najwyrazniej dopiero teraz,dołujemy.
Pisalem już o tym ale nie myślałem że to oznacza koniec.

1 polubienie

Grajcie w gry, konkursy i zagadki a forum nie umrze … Wiem co piszę …

2 polubienia

Tak czy tak trzeba sprawę szybko przedyskutować. Problemem nie są pieniądze jak sądzę, a wsparcie techniczne .

Robie co mogę,może nie na tym polu ale i tak,nie zarzucisz mi niczego.A to że forum sie kurczy w oczach…Może właśnie dlatego że ludzie nie mają sobie nic do powiedzenia i brak im elementarnej ciekawości,to powód tej zmarzliny?

2 polubienia

Ja sobie też nie mam. Ale dopóki gra orkiestra na pokładzie, jest nadzieja.

Napisałem do admina, poczekamy na decyzję.

3 polubienia

Ogłaszam zakończenie 1 etapu Rozgrywek O Złotego Żuka

Oto końcowy Ranking po tej części zabawy:

1. joko 32p
  2. Bingola 29p
  3. mężatka 28p
  4. Gra 27p
  5. okonek 25p
  6. collins02 23p
  7. Nunu 22 p
  8. czarny rycerz 14p

Dzisiaj o godz. 21.00 zostanie podany kolejny diagram i literki do wpisania. Zasady są identyczne, ale diagram będzie inny.

4 polubienia

@collins02 , od zawsze tutaj i na starym pytamy pisałam, że wirtualne pisanie i znajomości to nie moja bajka. Nie potrafię tego przeskoczyć.

2 polubienia

Przeciez nikt nie wymaga spowiedzi, fora sa od rozrywki.

3 polubienia

czarny rycerzu, Ty się nie przejmuj, dobrze Ci idzie, lepiej niż 95% forumowiczów!

3 polubienia

Ależ oczywiście! Mam dokladnie to samo podejście.
Co nie zmienia postaci rzeczy że to nasza wspólna zabawka gdzie ludziska lubią przesiadywać jak w pubie.
Przeżyję bo i tak wolę fejsa ale…Szkoda by było.
Po raz kolejny wysiłek włożony w to miejsce,idzie się yeebać!
Nie wiem czy ponownie [cokolwiek sie stanie] zainwestuję swój czas i energię…
Z drugiej strony…Czy ja bym Cie lubił tak jak Cię lubię gdyby nie to miejsce? :wink:

2 polubienia

Nie rób ze mnie mądrali. To, że raz mi się udało, nie znaczy, że zawsze się uda :sweat_smile:

3 polubienia

Jeszcze klamka nie zapadła…
Mi na FB jest wszystkiego za dużo…

2 polubienia

Zgadza się.Jest tłok ale takie koszta.
Ja sobie bardzo cenię to że niemal każdego tygodnia,mam wspomnienia,kogoś odnajduję i to,że mam stały kontakt z ok 30 osobami.Czasem nawet więcej.
Tzw. znajomych mam 240 ale to nic nie znaczy.Niektórzy,np. wczoraj odezwali się po raz pierwszy.I wiem dlaczego.Nie każdy jest zrośniety z kompem.Nie jesteśmy dziećmi przecież…

2 polubienia

Oj tam , oj tam, skromność to zaleta, ale Twój dryg do wszelkich zabaw tutaj jest jeszcze większą zaletą @joko .

3 polubienia

I nawzajem @collins02 :))

2 polubienia

:clinking_glasses:
:smile:

1 polubienie