Za Resan dałbym Ci tak czy siak 3p
Kazdemu sprawdzam wszystkie wyrazy i wyciągam maks punktów…
Resan to tytul filmu z 1967r. Jest o tym na polskiej stronie z filmami.
Ja pier…
Jesteś albo niesamowita albo maniakalną wielbicielką szarad wszelakich.No i czasu masz więcej…
Jeszcze się dzień nie zaczął a ja już się śmieję…Dobre!!!
No i dziekuję!!!
Z filmu którego zagadka powinna Ci się spodobać…Cary Grant,Audrey Hepburn i niesamowity,James Coburn. [nożownik z 7 wspanialych]…Plus muzyka Henry Manciniego
Cóż można powiedzieć więcej…
No i to jest doskonały przykład na to że mi się tu pewne sprawy nie wyświetlają…Ani śladu po “żom” choć poklikałem sobie parę minut…
Coorna,jak tak dalej pójdzie to będę miał jakieś realne punkty
I tak jeszcze kombinuj w wolnych chwilach. Warto.
Gdy przyszłam na to forum, nie umiałam rozwiązywać zagadek. Tu się dopiero uczyłam rozwiązywania rebusów i zagadek słownych, pantrop. Z| początku ciężko było, bo wszystko było dla mnie nowe. Warto. Ćwiczą pamięć, ułatwiają kojarzenie itp.
Myślę, że benasek znalazłby Ci to wszystko, ale musiałbyś poczekać a tak masz szybciej.
No coś w tym jest…
Ale doba ma tylko 24 godziny a ja pracuje [teoretycznie] 12 godzin.
I mam inne pasje.
Nic się w tym tyglu specjalnie nie zmieni.Jedyne co wyraznie rózni mój czas od minionych dekad to…odzyskiwanie filatelistycznych zbiorów,kiedyś wyprzedanych.
Sentyment ale i dostęp do prawdziwych skarbów…
Itd,itp…
Ale faktycznie,jakieś urozmaicenie i to z najmniej oczekiwanej strony
Nie nadążam
Ale skoro tak…Fajnie.
A poważnie…
U mnie tego nie ma.Ani śladu w necie…
Niemniej zdaję sobie sprawę że to raczej Twoja biegłość w temacie i zdolność swoistych “poszukiwań”
Miałbyś jabłka za 4, ale w mianowniku. W innym od mianownika przypadku masz tylko 1 punkt. A firma (nazwa własna) - tracisz 1 punkt za to, że to nazwa i zostają Ci 3 punkty Trudniej Ci się połapać w tym, bo masz umysł bardziej humanistyczny niż ścisły.