Upał, spiekota, żar będzie

Zgadza się, oceniłem zbyt pochopnie. Wzrok już nie ten.

3 polubienia

Mięta? Chcesz mnie otruć

1 polubienie

przydało by się jeszcze ze 3 stopnioe więcej

“przydało by się jeszcze ze 3 stopnioe więcej”

Pewnie 2 dostałeś a chcesz 5 …

Niestety kolego, Jak się czegoś nie umiało, pała się należy …

4 polubienia

bal staruszków z demencją w rozkwicie :joy:

2 polubienia

:astonished: nie chcę nikogo truć, nie pomyślałem nawet, jak jesteś tak delikatna to musisz być kobietą na bank, to może czekoladowe z dużymi kawałkami, albo już nie wiem co. Z Italii pamiętam lody smerfy, całe niebieskie z białą czekoladą i winogronkami. Podobne jak z automatu - miękkie i puszyste, z cukru odchudzone bez odrobiny lodu. Schodziło kilka dużych termosów w godzinę. Barwnik też cię truje ?, Poddaje się, zjem za ciebie

1 polubienie

Kolego niebieski barwnik spozywczy?nie naduzywaj a biala czekolada nie jest czekoladą
Co do pobytu na dołku to tam niewnnych nie ma

2 polubienia

Przecież to jest Jak-23 a nie żaden Mig!

2 polubienia

Oswojenie dziecka ze starością glupie nie jest

2 polubienia

I tu bym sie zgodzila
Tylko one sie duzo roznily z wyglądu?

1 polubienie

Nie ma niewinnych bo tak jest prawo ułożone, moja wina była że nie chcieliśmy marnować czasu na zbędne podróże, by ten czas wykorzystać do przyśpieszonego zakończenia pracy. Więcej grzechów nie pamiętam :stuck_out_tongue_winking_eye:

Szybko to sie pchły łapie

1 polubienie

Dosć istotnie się różniły. Poniżej Mig 15

Jak miał wylot silnika pod kadłubem i kabinę pilota z tyłu kadłuba, Mig juz ten wylot miał na końcu kadłuba, a kabine na samym przedzie, co było rozwiązaniem nowocześniejszym. Poza tym skośne skrzydłą i usterzenie, podczas gdy Jak miał proste, jak w samolotach tłokowych.

2 polubienia

image

:smiley:

4 polubienia

Rozwiązania technlologii z kwestiach aerodynamiki przyjmuje na słowo :joy_cat::joy_cat::joy_cat:
Znam sie na tym jak kura na pieprzu

2 polubienia

Kobietą jestem a problem z tożsamością??
Hormony jeszcze mi dzialaja w kwestii baby to reaguję na bi i homo na nie

1 polubienie

@Nunu ostatnie dwa tygodnie to wędrówka przez upał, łzy i mokre skarpetki . To jest tak : 30+ temperatura powietrza, 65-80% wilgotności powietrza . Pot wypływa wszystkimi porami a ja w poliestrowym wdzianku w pracy w której nie ma klimatyzacji ……Pot spływa do skarpetek, dlatego nosze tylko bawełniane …wchłaniają więcej wilgotności.
Polecam prysznic ,zimne piwo i dużo cienia .

3 polubienia

Jak gorąco nie nosi sie poliestrow czy innych ubrań tego typu
Pot sie leje? Oczywiscie, ze tak
Ratunkiem jest wachlarz i poruszanie sie skokami do cienia :wink:

2 polubienia

Nogi w misce z wodą pod biurkiem trzymać.

2 polubienia

Sadystka
Nogi to w filcowych bucikach przy kominku

3 polubienia