Obojętne, amatorsko czy profesjonalnie, czy to coś typowo rekreacyjnego, czy nie. Jakakolwiek aktywność fizyczna
Bieganie, rower, rolki, siłka, gry zespołowe, fitness itd.itp. Ogólnie, cokolwiek.
I dodatkowe pytanie: siostra kupiła sobie wrotki, zmusza mnie, żebym też uczyła się na nich jeździć. Nauczę się w wieku 19 lat, jak wcześniej nigdy nie miałam czegoś takiego na nogach? (Chyba że rolki się liczą, trochę podobne, ale mój ostatni kontakt z rolkami był prawie 10 lat temu ) Znaczy wiem, że na pewno nauczę się ( o ile się nauczę) wolniej niż dziecko, jakby coś.
Rower, piłka nożna a dawniej robilem boks. No i lubię strzelać jeżeli to zaliczyć do sportu🤣
Ja na przykład nie lubię jeździć na rowerze ani biegać, i nie umiem pływać.
Ale bardzo lubię chodzić, chodzę zawsze szybko i zwykle na długie dystanse, po górach też, w ogóle w dowolnym terenie.
No i rozciąganie i szeroko pojęty fitness, w dalszym ciągu mam sentyment do gimnastyki akrobatycznej, a w domu chyba najbardziej mi brakuje drabinki gimnastycznej i jakiegoś prawdziwego materaca zamiast tylko maty. Czasem zabieram siostrze deskorolkę, a z gier zespołowych lubię siatkówkę i badmintona (ok, to chyba nie jest zespołowe ).
Liczy się
Podobno nawet szachy są sportem, chociaż mnie to nie przekonuje
O czy poker to sport. Też lubię grać w sensie sportowo xd
Szkoła podstawowa to lekkoatletyka, specjalizacja - biegi szczególnie sprint (40,60 i 100m)
Jak się wydało w domu, że chodzę na treningi (miałam zwolnienie z f-w, którego nauczyciel przez kilka lat nie widział), to zrobiła się afera i musiałam zakończyć karierę w Warcie, a miałam już pierwsze kółko olimpijskie
W liceum nastał czas siatkówki, później kolejana afera i zakaz, no to została mi koszykówka, ale… przy moim wzroście na karierę nie miałam szans Na studiach jazda fig na lodzie, ale tylko przez rok.
Teraz pływanie (bez skoków do wody), rower (byle się nie przewrócić), gimnastyka, zoomba (ale wersja lajtowa)
Rower, pływanie żeglarstwo i rozrywki umyslowe
Całe moje życie związane było ze sportem. Od 2 lat zdrowie nie pozwala.
@gra czemu Ci nie pozwalali? moja mama o moją siostrę się ciągle boi, że sobie coś zrobi. O mnie nie, więc mam względny spokój, ale też mam zacięcie do uważanych przez nią za bezpieczniejsze aktywności
To było coś podobnego czy jakieś inne przyczyny?
Tańczę
Bieg po fajki.
Kiedyś biegi, walka wręcz,elementy krav magi,samoobrona. Lubię strzelać…liczy się?
Przyczyna była (i jest) bardzo poważna, ale jako dzieciak nie myśli się o takich rzeczach. Teraz mocno uważam, ale … jak coś się ma stać, …
Powtarzam - strzelanie się liczy
Zawsze chciałam się zapisać na jakieś sztuki walki lub na kick-boxing, nie pozwolili mi niestety
Noo kolezanko,to Ty niebezpieczna jestes)))
Z tego co wiem krav maga nie nalezy do sportow obronnych,to jednaz bardziej agresywnych sztuk walki.
Nie wiem
Teraz,to mi pozostaly szachy,lezenie na czas,i gimnastyka,w ramach rehabilitacji.)))
Rower i kciuki na smartfonie
Jak zechcesz bardzo to sie nauczysz. Trzeba tylko trenować i… kupić Altacet
Żeglarstwo - nigdy nie traktowałem tego jako sport tylko relaks.
Rower? Traktuję jako alternatywny środek transportu a nie sport.
Chodzenie? Czasem duże odległości przebywam pieszo ale do głowy by mi nie przyszło by nazwać to sportem. Po prostu jak trzeba to z buta…
itd…
Sport kojarzy mi się z rywalizacją, walką o medale…
Bywam
Jestes jeszcze mloda.
Mozesz zaczac cwiczyc jakas sztuke walki,.
Polecam styl kyokushin,typowo obronna sztuka walki.
To sztuka obrony i zycia,panowania nad organizmem.