Wszystko jest dla ludzi, byle by nie tracić głowy.
Nie tracić głowy? Czyli ?
Czyli znać umiar, złoty środek, nie wpadać w nałogi…, itd…
Być mocniejszym od naszych słabości. I naszego egoizmu.
Internet bawi,uczy,pomaga, i to jest okey. Jeśli z jakiegoś powodu będę od niego odcięta miesiąc, to luzik.
Ja wiem gdzie mam księgarnię, bibliotekę, kiosk z gazetami.
Internet to wielka wygoda, rozrywka, zasób wiedzy, ale ma tyle zalet, co wad. I tu trzeba umieć się poruszać i nie nadużywać, bo życie poza netem tez istnieje.
Spokojna głowa, ja nie zaczynam dnia od przeglądu Internetu nim się przebudzę, aż taki ciekawy on nie jest ![]()
Ależ ja Tobie niczego nie zarzucam.
Właśnie skończyłem Antykwę. ![]()
Ktoś tu się zarzekał, że rebusiąt nie znosi ![]()
humoreska, jeśli to Twoja rebusowa premiera, to mi wypada tylko pogratulować. Ja jak już niedawno przy produkcji joko wspomniałem, zaczynałem od czegoś, co rebusa tak przypominało jak mrówka źrebaka …
Tego lwa trzeba zapamiętać i wpleść kiedyś w szerszy tekst, bo jest świetny.
Pamiętaj o mnie humoreska, jak kiedyś będziesz robić wywiady w telewizji … ![]()
Jak @Collins mnie do radio zaprosi to opowiem jak powstał mój pierwszy rebus ( przypadkiem;) i pozdrowię wszystkich z pytamy
do tv się pchać nie będę…
![]()
Nos mu powiększyłeś @birbant, czy inne takie? ![]()
Przeoczyłam to! jak to możliwe? jeszcze nie wiem al e podumam…
Inne takie… ![]()
Spójrz tylko na swój rebus i ten homonim masz zrobiony. ![]()
Tak też myślałam że odpowiedź kajś powyżej i już nawet przewijałam suwakiem w górę ![]()
Przesuwaj ile wlezie…
Powiększanie nosa jest ogólnie znanym efektem ogólnie wiadomo czego.
Więc ja pytam, cóż ja niby zmalowałem że wysuwasz takie przypuszczenie @efka? ![]()
A Ciebie @birbant pozwolę sobie zapytać jak to jest że skończyłeś Antykwę, kiedy ja się wcale gorzej nie czuję. ![]()
@Antykwa, to birbant zaczął, napisał wyżej- właśnie skończyłem Antykwę.
No i wszystkie drogi prowadzą do @birbant’a.
Nie podciągli…