Komu jest przydatna?
Wiem co to jest kanwa i osnowa, wiem także czym jest tik, ale nie wiem, czy o to Tobie chodzi?
nie chodzi o tiki nerwowe tylko o te wszystkie programy tego typu
Aa…, a to ja się na tem nie wyznaję.
pewnie @ihtiel coś wie, ale teraz dekupażuje albo ma życie poza internetem w innej formie
Od dekupażowania, to ja na tem forum znam inną specjalistkie.
Mam pojęcie o canvie, ale nie używam jej, choć pewnie w końcu zabiorę się za zgłębianie jej tajników, przydałaby mi się . TiK czyli Teraz i Kiedyś? nie mam pojęcia jak to rozszyfrować.
to jest skrót uzywany chyba jako rozwinięcie narzędzie “technologii i komunikacji”
Często używam Pixl Editor online.
Na razie nie mam potrzeby.
Ale haft na kanwie? Piękne, relaksujace zajecie
Canvy pierwszy raz uzylam zeby zrobic pamiątkową pocztowkę ze zdjeciem tesciowej i notatką o niej, którą mozna bylo sobie wziąć na pamiatke na jej pogrzebie. Przepieknie wyszla, bylam z siebie bardzo dumna. Porownalismy to ze swistkami papieru z clipartami z Microsoft Word, ktore rozdawali na pamiatkę na pogrzebie sasiada i za ktore jego rodzina z cala pewnoscią zaplacila grube pieniadze zakladowi pogrzebowemu za przygotowanie i bardzo się cieszylismy, ze przygotowalismy to sami. Zaklad pogrzebowy nie byl zadowolony z faktu ze nie korzystalismy z ich dodatkowych uslug
Używam Canvy, dorabiam sobie tworząc posty znajomej, więc nawet sporo z niej korzystam
Canva używam do obróbki zdjęć a najczęściej używam skethup i blender.
Nie używam bo już bym wcale nie odchodził od telefonu.
Hm, chyba mogę się uznać za skostniałego dziadygę, ale od kiedy poznałem program graficzny otrzymany w prezencie przy kupnie pierwszego skanera, mianowicie Micrografix Picture, to straciłem zainteresowanie kultowym fotoszopem czy innymi tego typu paint shop propami. Do moich potrzeb (i umiejętności) graficznych wystarcza w zupełności, czasem tylko wspomagam się automatycznymi ulepszeniami w zakresie balansu bieli, czy kontrastu zawartymi w programie Picasa ze stajni google. Ja naprawdę wyznaję zasadę, że każdemu według potrzeb jego oraz umiejętności. I już!
Ja jako pierwszego dostałem właśnie photoshopa z skanerem Mustek BearPaw 1200CU. Niestety nie było do niego sterowników już w 7 więc poszedł na śmietnik.
Mam. Używam do tej pory.
Ja także używam aktualnie.
Made by Canva