Używaliście kiedyś czatu GPT?

Od 2 dni wałkuję sztuczną inteligencję chcąc przeanalizować wyniki lotto i statystycznie wygrane. I właśnie stanąłem pod ścianą wszystko co odpowiada to:
Najprawdopodobniej problem wynika z ograniczeń technicznych lub błędu w narzędziu, które wykorzystuję do przetwarzania danych. Jeśli chcesz, mogę spróbować ponownie stworzyć wykres lub zapisać dane do pliku, abyś mógł je przeanalizować w innym programie, takim jak Excel. Jak mogę najlepiej Ci pomóc? :blush:

Nie ale planuję to.

2 polubienia

Pamiętaj trzeba odpowiednio zadać pytanie.

Liczyc to potrafi, jako przeszukiwarka srednio wydajna, ale czasem jest dobrym uzupelnieniem klasycznych. A w ogole jakie to AI? Elektroniczna cwiercinteligencja z wyładowaniami gogicznymi. Na szczescie pacyfistycznie nastawione toto do swiata. Do wojem nie namawia.

Na czym utknąłes?
Kaz zebrac dane z np. ostatniego roku i kaz zabawic się statystyką matematyczna.
Choc tu moze byc problem techniczny faktycznie - czy toto ma odpowiednia moc obliczeniowa na poziomie uzytkownika, zeby te dane zgromadzić?

Nie, ale ja bym kiedyś chciał ją zapytać o to, co było przed Wielkim Wybuchem.

Ja zadawałęm pytania o rzeczy nieoczywiste - Boga, szczęście, miłość i zawsze były odpowiedzi, że nie ma jednej odpowiedzi!

3 polubienia

Bo nie ma…

1 polubienie

Zebys nie dostal odpowiedzi, ze to tylko teoria. Dosc ciekawa, ale nie jedyna.

1 polubienie

Utknąłem na zebraniu wszystkich danych. I nie jest tak mało wydajna jak się wielu wydaje. Kod programu jeśli potrafisz sprecyzować o co ci chodzi swobodnie napisze.

1 polubienie

To spróbuj nakłonić Al by nazwała czarnego czarnuchem albo by wyjaśniła ci dlaczego czarny jest obraźliwe a biały nie.

1 polubienie

Po zacytowaniu Twojego wpisu “czatuś” się wyłgał.
Jeśli chodzi o etykę projektowania SI, unikamy promowania mowy nienawiści i staramy się prowadzić użytkowników ku większemu zrozumieniu takich kwestii
Wczesnie bylo cos o czarnym jako kolorze kojarzacym się ze złem?
Teorii yin yang nie zgłębiałam. Szkoda czasu.

1 polubienie

Tak. Ostatnio tak mnie wzięło, że ściągnęłam ścieżkę karier w moim dziale.
Miałam nadzieję że mi to coś pomoże w opracowaniu schematu organizacyjnego.
Pierwszy zachwyt …ale i tak sięgnęłam do innych źródeł.
To początki…zobaczymy

1 polubienie

Oczywiście ślepe ufanie jest dość niefrasobliwe… Ale ja już za pomocą AI zbierałem materiały na prezentację. Oczywiście wszystko sprawdziłem ale i tak 3/4 roboty mniej

Ja to mam wrazenie, ze 3/4 newsow na interiach i pochodnych to teksty z ChatGPT, pracy wlasnej tam niewiele.
Zresztą jako narzędzie? W porownaniu z klasycznymi wyszukiwarkami trudno z tego wydusić materiały źródłowe.

1 polubienie

Na pewno sporo. Ale idzie wyczuć artykuł pisany przez GPT.

1 polubienie

Oj idzie. Nawet akapity zachowują bez zmian.
Signum temporis

1 polubienie

I są mega poprawne politycznie. Czytam artykuł a w nim “Gościnią naszą jest Ministra” wiem że to albo ktoś hmmm pisał albo GPT

1 polubienie

Żeby tylko. Ostatnio mi pospolitego g**a nie przepuscilo. :wink:

1 polubienie

“Gówna”? Mi nawet tu puszcza skrypt :slight_smile: