W jakim "stanie" jest tolerancja w... stanach?

byla bezposrednia transmisja z tej przemowy.
zdaje sie nie mial innego wyjscia ale na szczesliwego, ze musi sie wdzieczyc do mikrofonu nie wygladal.

1 polubienie

On też chce drugiej kadencji moja droga.

pomijajac kwestie drugiej kadencji - jest grupa ludzi i to pewnie obrzydliwie bogatych, ktrozy tez chca, zeby byl druga kadencje, bo im z tym pajacem wygodnie.

1 polubienie

Kogo Polska policja usmarzyła?

Igora Stachowiaka,o ile pamietam.
A co do Floyda czy jak mu tam… To nie byl przecież przypadkowy przechodzien ktorego policjant zaatakowal… To gość z wieloma wyrokami, to gosc ktory trzymał pistolet na brzuchu ciezarnej kobiety,gość, ktory moim zdaniem, nie nadawał sie do życia w społeczeństwie, a do utylizacji. Że dziecko miał? I jaki przyklad temu dziecku dawal?
Jedyną osobą, której szkoda w calej tej sytuacji, jest policjant,ktory stracil wszystko. Prace, żonę, wolność, dobre imię…I stracił to dlatego, że zapewne nie za nic, spacyfikował nacpanego i agresywnego gnoja… I tyle…

3 polubienia

Igor Stachowiak to była menda i bandzior. Żaden niewinny.

1 polubienie

O widzisz! Dokładnie jak ten Floyd i jemu podobni.
Nikt nie trafia pod buta czy pod paralizator ot tak… ale nie wytłumaczysz… Tłuszcza musi sie powyżywać krzycząc że psy,że yebac policje i że chwdp…
Porażka…Ameby umyslowe zwyczajnie…

4 polubienia

Też tak uważam . Niewinny samym zachowaniem się stara nie narazić.

A Floyd był aniołkiem :rofl:

2 polubienia

Cześć Pitbull :grin: Przeciez “Domestos” ( sorry Dementus!) nie mówi, ze byl.:slight_smile:

1 polubienie

A tu uczciwie musze przyznac,traktuje Twoja opinie jak powiew świeżego powietrza.
Pewnie dlatego chcialem zaorac konto miesiac temu bo nie bylo z kim rozmawiac…Ale mi nie dali…

1 polubienie

@collins02 nie dali zaorac? ja Ci zawsze mowilam, ze na ugorze to kaktusy mozna sadzic, opuncje najlepiej.

Hajs się zgadza?

1 polubienie

Z tego polowe zgarna adwokaci…
Ale i tak rodzinie zapewnil byt - do konca zycia nie beda musieli sie martwic skad wziac kase na porzadny towar.
Malo sie o tym mowi, ale ten drobniutki biedaczek (byly koszkarz, ochroniarz 193 cm wzrostu, recydywista z wieziennym stazem) chwili smierci mial uklad krazenia staruszka, zainfekowanybyl covidem i pod wplywem fenantylu - opioidu powodujacego omamy i spowolnienie oddechu dla rownowagi wymieszanego z amfetamina.
Gliniarz niepotrzebnie brudzil sobie rece. Ale coz, nadgorliwosc jest gorsza od szalenstwa.

1 polubienie

Mogło być inaczej?
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/usa-smierc-george-a-floyda-byly-policjant-uznany-za-winnego,1057731.html

Koziol ofiarny to ten gliniarz tez nie byl.
Troche z tym duszeniem przesadzil.
W USA od dziesięcioleci nakreca sie spirala przemocy.
Nie wiem co pokazywali w polskich telewizjach, ale u mnie tlumy tańczącej dziczy i kwaśny komentarz jednego z zaproszonych gosci - a teraz wyobraźcie sobie co by bylo, gdyby policjanta nie uznano za winnego?

2 polubienia

A niech mnie. Pomnik Floyda w New Jersey

Narkomana i przestępcy.

2 polubienia

a sie uwineli, szybciej niz Kaczynski…
swoja droga to zgadzam sie z @birbant , niedlugo zaczna stawiac pomniki seryjnym mordercom, pod warunkiem, ze czarnoskorzy.

1 polubienie