Sytuacja 1.
Sytuacja nr 2 (z odmrożonymi palcami)
- Wolał(a)bym sytuację nr 1.
- Wolał(a)bym sytuację nr 2.
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
Sytuacja 1.
Sytuacja nr 2 (z odmrożonymi palcami)
0 głosujących
Żadnej. Cenię życie i staram się nie prowokować losu
Zadnej. Co prawda wypadki sie zdarzaja, ale mozna i trzeba myslec jak zapobiegac.
Odratowani zaczadzeni informują o wrażeniu słodkości w ustach…
Nie wiem jaki wplyw krew zatruta czadem ma ludzkie zmysly?
Moze mowia prawde. Ja wole nie sprawdzac na sobie.
Przy zwłokach też czuć słodko w ustach
Żadna sytuacja nie jest z wyboru, po odmrożeniu palców, dłoni pozostaną blizny, mogą być póżniej przykurcze i rany jak te bąble popękają boleśnie, zasuszyć to ciężko. Zaczadzenie to słodka śmierć, gaz zmienią skład krwii i mózg usypia. Wolę nie sprawdzać
Sam tego nie spostrzegłem, ani nie czytałem o tym.
Zaczadzenie wywołuje halucynacje gdy mózg dostanie pełne stężenie gazu, występuje narkoza, wtedy jedynie respirator. Jak masz potrzebę możesz osobiście to sprawdzić, bezpieczniej zapytać strażaka lub kominiarza o ten czad
Dałbyś głowę, że nie dokonałeś takiego wyboru przed urodzeniem? Życie ludzkie naprzeciw wieczności, to jak krótki sen, a takich mieliśmy tysiące.
Nie wiem czy myślałem przed urodzeniem, by dokonać wyboru czym lub kim będę. Ten wybór był poza mną, bardziej w komórce
A jakbyś był aktorem, grającym w przedstawieniu, mającym wychowywać widzów, to mógłbyś przed przedstawieniem umówić się z innymi aktorami, że zagrasz taką rolę w sztuce?
Samo życie jest sztuką, a aktorem w życiu jest każdy kto rozsądnie myśli, kto przekona słuchającego do swych racji
Jest ogrom mądrych książek, pokazujących wiarygodnie, jak jest.
jest wiele problemów w których czuje się słodkość w ustach. Żaden objawów nie jest dobry, są najmniej ,
alarmujące. A teraz panie hARMONIK 80% OWOCOW JEST KWAŚNE…
Abo nadgnile…