W nawiązaniu do ostatnich wydarzeń na granicy Polski - podam kilka liczb

Przynajmniej w tem czasie pantrop wymyślał nie będziesz… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Taaa, jutro. Dobrze, ze chociaz Was mam. Moge zajrzec i do konca tu nie zwariowac :grin:

3 polubienia

Mogę Ci na priwa fajną piosenkę wrzucić, ale tutaj to nie. Masz tam możliwość wejść na priwa?

1 polubienie

Wlasnie ze wymyslam … Nad jedna siedze juz (o ile pozwola rzecz jasna) i ni w diably nie moge ruszyc tzn ulozyc. Mysle, ze dluzej trwa ukladanie tych slownych puzzli nich ich rozwiazywanie. Gra w kilka chwil ostatnia rozgarnela …

1 polubienie

Ja też chcę rozgarnąć, ale teraz nie chce mnie się. Do niedzieli, może uda mi się wysłać.

1 polubienie

Mam taka mozliwosc wejsc na priwa, ale nie odslucham. Poblokowane co tylko … Jutro poslucham jak tylko do chalupy wlete :stuck_out_tongue:

Zaraz nas kolega B. ochrzani, ze mu temat psujemy … :stuck_out_tongue:

Wobec tego wrzucę Ci ją. Pojęcia nie mam czy dasz radę odsłuchać, bo to nie Twoje klimaty. Ale za to moje! Chociaż sobie zobaczysz, co od czasu do czasu lubię (nie ciągle oczywiście).

2 polubienia

W Barcelonie w sobotę zamykali o 15 chyba. Wiem tyle, że nie mogłem sobie kupić karty SIM aż do poniedziałku…

I wódkę można kupić, ale gaci już nie :frowning_face:

3 polubienia

Bez gaci przeżyjesz w ciepłem klimacie, ale bez wódki nie da rady. Jak mi nie wierzysz, to spytaj się kolegi @Devil :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Barcelona to nie Hiszpania…
Chocoaz kiedys mieli karty w hipermarketach, a te czynne do 22 byly.
Ale tu faktycznie co wies to konwencja.
Nawet teraz przy covidzie, od zniesienia stanu alarmowego kazdy sobie rzepke skrobie. Jak w ciagu najblizszych 20 lat Hiszpania nie stanie sie krajen federacyjnym to bedzie dziwne.

1 polubienie
1 polubienie

Gdyby państwo policyjne dużo mniej się wtrącało do życia ludzi, to ci by wybrali mniejsze zło niż, niż tłuste koty nakazami i zakazami. Zapewnić wyż demograficzny nie problem - mamy postęp techniki, technologi, promować ciąże mnogie, tylko co potem. Kto się zdecyduje bo nikt nie zagwarantuje bezpiecznej opieki, brak lekarzy, transportu, żłobków, przedszkoli - tu jest walka o miejsca w czasie pokoju / wojny toczą politycy na górze /, szkoły likwidowane bo niż, podobnie programy dla rozwoju dziecka stworzone przez dewiantów i psychicznych którym rodzice dali - brak wspólnego minimum równego startu niezależnie od statusu. Dziecko z systemu wylane po kąpieli, nie ma żadnej kontroli nad systemem bo rząd / ministrowie nie są problemem zainteresowani prócz kasy na koncie. Zamiast ciąży aborcja i więzienia za kombinowanie jak to dziecko ma żyć na przyszłość. Problem olany narósł przez pokolenie, nagle politycy zostaną biedni ojojoj, i prezes nie będzie chrzestnym gromadki robotów. Żałosna żenada. Program 500 + nigdy nie polepszy demografi, wychowanie dziecka jest dużo dużo większe. Chyba że to będzie człowiek PIS mierny ale wierny i bierny

1 polubienie

Tak

1 polubienie

Gacie mozna wyprac, w cieplym klimacie schna szybko. :smiley_cat::innocent::smiley_cat:

:raised_back_of_hand: :raised_back_of_hand:
do prania mam dwie lewe ręce.

1 polubienie

Juz nie przesadzaj, bo doniczek zabraknie :smiley_cat::smiley_cat::smiley_cat:

1 polubienie