Nie potrafię tego w tej chwili znaleźć ale mam trochę czasu w pracy i wertuje codzienna prasę…
I takie mi pytanie do głowy przyszło…
Kto,jaka ona lub on, wydaje Ci się z tego stada najgłupszy lub najbardziej irytujący?
Owszem,mozna machnąć kończyna górna i po prostu skwitować ze np. cala armia bez wdawania się w szczegóły,disco polo…
Ja jednak odseparowałbym to bagno jako rzecz oczywista i nie marnowałbym na to czasu…
Sa inni…
A moje dwa typy to,niezmiennie od lat ten umysłowy kadłubek Wiśniewski z Ich Troje oraz prawdziwa definicja żenady i głupoty na dwóch nogach czyli blondynka o ksywie Cleo
Kiedy ja widzę,uswiadamiam sobie jakim jestem szczęśliwcem,nie musząc każdego dnia wpadać na nią w mediach…
oni rywalizujo ze sobo.
Tego to już nie potrafię ocenić ale trzecie miejsce rezerwuje dla Górniak.
W tej konkurencji jeszcze biorą udział ci, którzy chcą skłócić nas i Ukraińców. I są to często znane osoby, których wypowiedzi powielają odpowiednie farmy troli.
Nie wiem czy to się mieści w definicji celebrytowania ale kto wie…Porwałem się chyba z motyka na słońce bo nie byłem,nie jestem i mam nadzieje nigdy nie być zanadto na bieząco w tych sprawach.
Rozenkowa, Górniak. Jak one mnie irytują.
Wiśniewski jest jurorem w TTBZ i powiem Ci,że pozytywnie mnie zaskoczył.
Wszyscy którzy potrafią wyłącznie bywać na imprezach, ściankach i festiwalach. Bez wkładu własnego
Oni tylko bezbłędnie trafiają w gust grupy docelowej. Ty tego nie zrozumiesz
Uuuu… To słabiutko. U mnie Edzia Górniak króluje niepodzielnie.
No wiesz - Wiśniewskiego słabiej znam, a ona “celebryci się” bardzo głośno i i pomysłowo. Jak coś palnie, to nikt jej nie dorówna
Nie wiem o czym mowa ale wszystko co się z nim wiąże,jest ponad moje siły.
Kiedy byłem w Poznaniu,trafilem na jakieś zawody w tv.Wsrod tzw. jurorów była para idiotycznych chłoptasiów nie do wytrzymania, inny chłoptaś solo,Cleo i chyba jeszcze ktoś.
Po 20 minutach stałem się agresywny i musiałem wyjść z pokoju.
Faktycznie jednak,Gorniak tez na mnie tak działa.
I tu problem typu klub wiewiórka
Ja sie ciesze, ze mam wlasne zeby
@collins02 Już wiem, że naprawdę jej nie lubisz. Szukałam, która to i… ona jest Cleo a nie Cloe. Skojarzyłam jak sobie ją puściłam na You Tube. Też za nią nie przepadam. Baaaardzo nie przepadam
Lubic i nie lubic?
Każda potwora…
Macie za duże wymagania. Ona pokazała wczoraj taaki dekolt i teraz jest sensacja. Tylko jak oni się przebijają w tym zalewie temu podobnych? Przecież taki poziom to ma masa ludzi
Nunu, ale nie każdy “średniaczek” irytuje i to bardzo mocno
Na FB mignęła mi niejaka Dagmara Kaźmierska. Wpisałem w Google, wyświetliło “osobowosć telewizyjna”. Potem, że pokłóciła się z jakąś Edzią (???) a jej syn ma na imię … Conan!
A teraz zdjęcie (osoby szczególnie wrażliwe proszone sa o zamknięcie oczu)
Nunu, o tym piszesz?
To akurat nie jest złe. Niech sobie pokazuje jak lubi i się nie peszy. Celebrytki lubią tak czasem zaskoczyć kawałeczkiem golizny. Ona wcale nie jest tutaj wyjątkiem (to znaczy|: może i jest wyjątkiem - od czasownika “wyje”). Dobra, już nie piszę, bo normalnie złośliwie obgaduję celebrytkę. Nie lubię taka być.
Chce się wyróżnić, bo ma tylko 2 piosenki, które mają melodię. Zresztą niech pokazuje póki ma co. Nie będziemy jej odbierać prawa do ostatniej nadziei…