Siedzę sobie na lotnisku,przyglądam się jak pogranicznicy eliminują kolejnych,awanturujacych się Gruzinów (lot do Kutaisi) i czytam kolejne "doniesienia"tzw.dziennikarzy…
I, okazuje się że w Poznaniu,w 2025 roku, wystąpią gwiazdy!
Ok.Do tego że to może być wszędobylski a średnio w świecie “traktowany”,Andrea Bocelli,już przywykłem.
Ale, jedźmy dalej!
Oto czeka nas David Podsiadło oraz…Bambi!!!
Coorna,ledwo żyję z podniecenia!
Rok 2025 powala.
Gwiazda to w Poznaniu niedawno się pojawiła - 4.12.2024 Tangerine Dream. Miałem też być, ale w Berlinie wystąpi 1.5.2015, więc tyle to poczekam. Ale brat był i mówił, że warto…
Dla kazdego gwiazdy swiecą inaczej, więc na temat tych wspomnianych przez Ciebie sie nie wypowiadam. Dodam, ze 18.4 wystapi Ijahman… w Berlinie, ale to juz tu chyba nikogo prócz benaska nie interesuje…
Miłego lotu, spojrzę w góre, bedziesz leciał “tylko” 13km nade mną.
Tak… Wspomniałeś kiedyś…No niestety,nie miałem szans na Tangerine Dream ale też,pojęcia nie mam,czego się po nich spodziewać.Tam już nie ma nikogo z lat 70-tych.Czy to teraz tylko nazwa,nie wiem…
Ale zaraz po Sylwestrze zabieram z Poznania wszystkie moje płyty TD (9) bo dawno nie słuchałem
Słyszałem tylko fragmenty i podobalo mi się, ale to nawet nie kropla w morzu tego, co było. Brat nie dał sie namówic na nagranie koncertu, ja czasem na własny użytek tak robię.
No to chociaż fotka z tego wydarzenia …
masz wegikul czasu? Wiem literówki to zmora…
To się ciesz, że nie mieszkasz w Chełmie.
Tam dadzą “czadu”
A Bambi z Bocellim? Wstrzasniete nie mieszane ?
Dobre, bo w obie strony smakuje tak samo?
A u Ciebie słownik wymaga serwisu…
Hie hie hie
Przypomniec koleżance bajkę o kotle i garnku?
Przecie piszę, że literowki to zmora
A collins02 mnie własnie minął, o ile leciał Wizzairem. Chmury byly, wiec znow foty nie strzelilem. Ryanair leci za chwilę.
Ja sprawdzalam, z Alicante do Łodzi Ryan leci trasą poludniowa, potem nad Austria, Czechami i dalej nad Polską. Wiec nie pomacham z pokładu
Tv Republika robi sylwestra.
Wstawilam link wyżej, kto tam będzie. Te “zagraniczne gwiazdy” to jak wynika z netu 10 lat, jsk nie lepiej żyją z tantiemow i naiwnych, bo nowych płyt nie nagrali.
Zenkowi by nie poskoczyli, ale pewnie tańsi?
Byłem w Arenie na 2 koncertach TD,ok. 40 lat temu…I to chyba troche inaczej wygląda
Tak,to był Wizzair.I był na czas…Już jestem w tutejszym domu,od 2 godzin
Sylwester to jednorazowa impreza dla,oględnie rzecz biorąc,najmniej wymagających,przy której “Lato z radiem” to rodzaj awangardy…Ja miałem coś innego na myśli i na uwadze.
Nie wszedzie,
Dwanaście owoców winogron i tylez spowolnionych uderzeń , zeby sie tym owocem nie udlawic? Na Puerta del Sol
Ja w tym czasie zajmuje sie otwieraniem szampana. Ogolnie to ja fiestowac lubie i viva carnevale
Zenek w tym roku w Toruniu
Zartujesz? Moze za darmo, bo synus na odwyku?
Raczej darmo nie. Na sylwestrze polsatu z Rodowicz, Doda Węgiel itd.
Nie trafiła @okonek w klawisz po jednym małym…