W rewanżu za to, że istotnie pomogłem Polkom i Polakom odsunąć od

rządzenia okopanych na stołkach marksistów, czy możecie pomóc mi wykopać z polskiej polityki te kanalie z Lewicy, aby zniknęły z polskiej polityki?

Proszę Was, aby każdy chcący mi się odwdzięczyć, wysłał w sumie do znajomych lub bliskich 2-3 smsy, że największy polski i światowy, demokratyczno-socjalistyczno-ekologiczny guru (“harmonik zbigpary”) prosi wszystkie rzetelne Polki i Polaków, aby w żaden sposób nie głosowali na kandydatów Lewicy, bo to nie tylko spadkobiercy marksistów, ale i wyjątkowo obrzydliwe kanalie.

Do lewicy nigdy nie miałem zaufania, nie mam i mieć nie będę.
Ale, w Polsce ta lewica, póki co, jest bardzo daleko od objęcia władzy i jeszcze kilka pokoleń o władzy może sobie pomarzyć tylko. Tak, że akcja do której nawołujesz jest tylko popychaniem Wisły kijkiem. Czyli bez sensu.
A co do pomocy, to pomogę ci tak, jak ty “istotnie odsunąłeś marksistów od władz”, czyli nie pomogę.

3 polubienia

W polityce jest tak, że nawet mniejszościowa partia może tzw. psim swędem, wejść w koalicję z inną partią, i tak dostać się do koryta.

Komunę sam obaliłeś to sam nie możesz teraz poradzić

3 polubienia

Kilku z nich na pewno dotrze do tego koryta, ale władzy, to oni mieć nie będą. Póki co, za cienkie bolki są.

2 polubienia

Nie wiesz, że lubię chodzić po najmniejszych liniach oporu?

Czasem trzeba się wysilić myślisz że Napoleon od tak podpił Europę?

1 polubienie

Ale Napoleon cienkim bolkiem nie był i nie zaczynał oraz kończył na czczych przechwałkach.

:sunglasses:

A wiesz, jak Napoleon skończył, podobnie Hitler? Mądrzej jest najpierw zastanowić się, pomyśleć, jakie skutki przyniesie brak odpowiedniego pomyślenia…

@harmonik dzis jest dzien swietego Mikolaja, masz wybaczone

3 polubienia

Dostałaś buziaki na Mikołaja?

Nie całuje sie z byle kim🤪

Czyli chyba nie dostałaś. No cóż…

Zebys mnie zarazil próchnica?

Wiesz, jaką zgnilizną są mięsożerni i rybożerni?

Marudny jestes

:rofl: :rofl: :rofl:

I w tym momencie lewica traci mój głos. Szkoda. Zostaję więc Hołownia. Oby i on nie wpadł na taki głupi pomysł. A może już wpadł? Jeśli tak to pier#ole całe wybory i jadę w Bieszczady.

1 polubienie

Chłopie tyle kłamstw w jednym sms-e?

1 polubienie

I zrobisz błąd brak glosu jest przyzwoleniem
A Bieszczady?
Na mnie tam się zmija wyspala jak jest teraz!