W rewanżu za to, że istotnie pomogłem Polkom i Polakom odsunąć od

rządzenia okopanych na stołkach marksistów, czy możecie pomóc mi wykopać z polskiej polityki te kanalie z Lewicy, aby zniknęły z polskiej polityki?

Proszę Was, aby każdy chcący mi się odwdzięczyć, wysłał w sumie do znajomych lub bliskich 2-3 smsy, że największy polski i światowy, demokratyczno-socjalistyczno-ekologiczny guru (“harmonik zbigpary”) prosi wszystkie rzetelne Polki i Polaków, aby w żaden sposób nie głosowali na kandydatów Lewicy, bo to nie tylko spadkobiercy marksistów, ale i wyjątkowo obrzydliwe kanalie.

Do lewicy nigdy nie miałem zaufania, nie mam i mieć nie będę.
Ale, w Polsce ta lewica, póki co, jest bardzo daleko od objęcia władzy i jeszcze kilka pokoleń o władzy może sobie pomarzyć tylko. Tak, że akcja do której nawołujesz jest tylko popychaniem Wisły kijkiem. Czyli bez sensu.
A co do pomocy, to pomogę ci tak, jak ty “istotnie odsunąłeś marksistów od władz”, czyli nie pomogę.

W polityce jest tak, że nawet mniejszościowa partia może tzw. psim swędem, wejść w koalicję z inną partią, i tak dostać się do koryta.

Komunę sam obaliłeś to sam nie możesz teraz poradzić

Kilku z nich na pewno dotrze do tego koryta, ale władzy, to oni mieć nie będą. Póki co, za cienkie bolki są.

Nie wiesz, że lubię chodzić po najmniejszych liniach oporu?

Czasem trzeba się wysilić myślisz że Napoleon od tak podpił Europę?

Ale Napoleon cienkim bolkiem nie był i nie zaczynał oraz kończył na czczych przechwałkach.

:sunglasses:

A wiesz, jak Napoleon skończył, podobnie Hitler? Mądrzej jest najpierw zastanowić się, pomyśleć, jakie skutki przyniesie brak odpowiedniego pomyślenia…

@harmonik dzis jest dzien swietego Mikolaja, masz wybaczone

Dostałaś buziaki na Mikołaja?

Nie całuje sie z byle kim🤪

Czyli chyba nie dostałaś. No cóż…

Zebys mnie zarazil próchnica?

Wiesz, jaką zgnilizną są mięsożerni i rybożerni?

Marudny jestes

:rofl: :rofl: :rofl:

I w tym momencie lewica traci mój głos. Szkoda. Zostaję więc Hołownia. Oby i on nie wpadł na taki głupi pomysł. A może już wpadł? Jeśli tak to pier#ole całe wybory i jadę w Bieszczady.

Chłopie tyle kłamstw w jednym sms-e?

I zrobisz błąd brak glosu jest przyzwoleniem
A Bieszczady?
Na mnie tam się zmija wyspala jak jest teraz!