Więcej takich tam znajdziesz.
Czyli tam same mendy i łajzy są.Niech sobie w tej małej telewizyjce siedzą jak w ogrodzie zoologicznym jako ciekawostka
Chwala sie wzrostem oglądalności, a jednoczesnie tracą reklamodawcow…
Republika rośnie w siłę. TVP info 2.0
tylko z czego będą żyć?
kolejny problem
Ostanio jak IKEA wycofał swoje reklamy ogłosili by ludzie nie kupowali niczego w tej sieci sklepów
Wycofalo sie wiecej duzych firm.
Okazuje sie, ze umieszczanie reklam w TV Republika sprzedawal Polsat razem ze swoim czasem antenowym.
Żabka się “zastanawia” i to pewnie potrwa ze wzgledu na specyfike sklepów - franczyzy zyjace z klientów zgrupowanych w małych spolecznosciach nie moga sobie pozwolic na rezygnacje z zadnej metody dotarcia do potencjalnego klienta.
Poza tym to czy znamy udziałowców Żabki?
Gdzieś tam chodziły sluchy, ze ma powiazania z Rydzykiem, ale na ile to prawda?
A tak naprawde? To pewnie te apele zadzialaja jak wszystko pan swoje, a chlop wie lepiej…
To dziwne co Polsat ma wspolnego zRepubliką?
Interesy ich łączą
A w ogóle ustalenie faktycznych udzialowcow TvR to robota dla bieglego ksiegowego.
Niby są spółką akcyjna, ale ustalenie wlascicieli? Zamotane nie gorzej niz polskie sadownictwo.
A tu masz listę tych co odeszli
Ponoc juz apelują do widzów o zrzutkę na dalszą działalność.
Wojna hybrydowa.
Podgrzewanie atmosfery.
Niestety
Oby zdecydowała się wycofać je z pozostałych mediów I to nie tylko Żabka!
A co Ty masz do Żabki? Drogo tam się zrobiło.
Reklama dzwignia handlu
Do żabki mam to samo, co do wszystkich reklamodawców! Reklamowanych rzeczy staram się NIE kupować., ale same reklamy są temu winne.
No i bardzo dobrze robisz, bo reklamy kosztują. Potem te koszta wrzuca się do ceny produktu.
Wychodzi na to, że nie dość, że nie dali nam spokojnie oglądać programu lub filmu, to jeszcze kupując produkt musimy za to zapłacić. Istne wariactwo.
Pietrzak był podporucznikiem - specjalistą od propagandy, politrukiem nie zdążył zostać, bo się z wojska wypisał, ale jego rówieśnicy robili potem kariery w cenzurze ogólnokrajowej i dużo mu popuszczali, bo wódę z nimi chlał aż miło. Trzeba mu przyznać, że w tamtych czasach wyciągnął kilku satyryków z kłopotów dzięki swoim protektorom. Kiedyś nawet go lubiłem…, ale kiedy to było?
Co do Rosiewicza, to on w środowisku uchodził za największego dupowłaza ówczesnej władzy, - …idzie wiosna od wschodu, Michaił, Michaił…
Ludzie potrzebują igrzysk. Ale teraz zawodowi satyrycy mają konkurencje - polityków
I to jest trend ogolnoswiatowy.
Gdy wróg był wspólny,o wszystko było łatwiej.Nawet o zjednoczenie.
O kaprysach wiecznie śmiejącego się z własnych dowcipów osła,juz mi sie od dawna pisać nie chce…
Natomiast Rosiewicz to klasyka oportunizmu.Póki był młody,tak głeboko “zadomowił” sie w systemie i w…telewizji że z trudem przypominam sobie znaczący program bez niego.Było tego bardzo mało i zazwyczaj dotyczyło nut poetyckich,np. Skaldów czy Łucji Prus [Listy śpiewające] bo tam jego clownada się nie mieściła.
Z odsieczą też przyszła fala odrodzonego polskiego rocka która zmiotła takich dzwońców bardzo skutecznie.
Byłem zupełnie przypadkowo,na koncercie Rosiewicza i Asocjacji Hagaw na Miedzynarodowej Wiośnie Estradowej,w 2 połowie lat 70-tych.Czegoś tak głupiego nie widziałem ani wcześniej ani pózniej,w całym moim życiu.
A przecież wystarczyłoby trzymać się stylu np. “Podróży poślubnej do Kutna” i nikt by się go nie czepiał…
Na czepianie się od strony politycznej,przyszedł czas w latach 80-tych kiedy"żarty"już definitywnie się skończyły…
Właśnie o to chodzi, na końcu łańcucha jest klient, który za to musi zapłacić. A poza tym reklamy w większości są strasznie prymitywne
Tu lepiej wrze. Może od razu niech nauczyciele usynowią dzieci, którym rodzice nie chcą poświęcać czasu i w ten sposób uprości się rozliczenie czasu pracy. Jako rodzina zastępcza będą mogli dostać pieniądze za to, tylko wtedy nie da się pracować w szkole …
A żłobki niech będą całotygodniowe, bo ludzie są zmęczeni dziećmi.