W sobotę i niedzielę wirus bardziej zjadliwy

Wszystko sie da
Helm wojskowy przenicowac tez. Przy pomocy czołgu.

1 polubienie

Nie wszystko. Wiesz czego się w wojsku nie dało kiedyś zrobić? Przelecieć sprzątaczki…

Wiem jaki był cel pytania ale ja przyczepiłem się do sprawy pobocznej, bo zainspirowałeś mnie swoją wypowiedzią, opinią.
Dodam jeszcze na marginesie że pod okienkiem na poczcie stoi sie obecnie niewiele krócej. A załatwia się tam rzeczy i mniej ważne niż recepty i mniej skomplikowane.

Dlatego pocztę całkowicie zbojkotowałem. Drogo i nie wypełniają tego co powinni.

1 polubienie

ooo to ja bym taka pewna nie byla - wieki temu jak mojego meza zgarneli do woja po studiach to sprzataczke mieli. niczego sobie kobitka, w szczegoly nie wnikalam :wink:

A to nie jest tak że w soboty jest mniejsza obsada i dlatego ta prośba o 1 osobę by ta okrojona załoga mogła się ogarnąć?

1 polubienie

Nie w tej aptece. Tam zawsze są 2 osoby.

No to po prostu jak to w Polsce sobota ma być luźna :stuck_out_tongue_winking_eye:

A to nie jest tak, że w sobotę i niedzielę, po godzinie 15-tej jest tylko jedna osoba z obsługi apteki?
Może stąd limit klientów.

yyy i tu następna nieścisłość… w niedzielę ta apteka jest tylko do 15 otwarta.

1 polubienie

No to jest luźna na chodniku:) w sobotę ludzie czekający do apteki wybitnie tam przeszkadzają bo obok jest targ i do 11-12 są tam tłumy.

Tak właśnie jest. Na czas weekendów wirus jest wyganiany z kościołów no i gdzieś się biedak musi podziać.

2 polubienia

Wiesz jak jest w większości aptek w naszym mieście? Jest kilka wyznaczonych na dyżury weekendowe w godzinach wieczornych. Zazwyczaj otwierają tylko okienko sklepowe. Klienci musza podchodzić pojedynczo.

1 polubienie